O. Kubina 86. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice zvítězily na hřišti Kovanice


Branky


86. O. Kubina (p.) - 39. J. Jambor , 84. M. Rychlík
0

Lukáš Holub o tomto utkání v ExpertTipu prohlásil: "Věřím, že utkání zvládne lépe Opočnice. Má kvalitnější kádr a zvládala během sezóny hrát velmi vyrovnaně s téměř všemi týmy z vršku tabulky. Věřím, že stejně jako v minulém kole zvládne své utkání na tři body."
Nepletl se, Opočnice si vybojovala dvoubrankové vedení a i přes soupeřovu penaltu v závěru utkání opět zvítězila, tentokrát na soupeřově hřišti. Kovanici se tak nepodařilo napravit porážku 1:3 se Všejany, kterou utrpěla v desátém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice si vydřela vedení

 Od prvních minut si diváci zvykali na nepěkný fotbal, kdy hráčům utíkal míč od kopaček a málokdy se některý z týmů dostal do větší kombinační akce. Nouze byla i o technické individuální průniky nebo rychlé brejky, šlo spíše o nezáživnou přetahovanou ve středu pole. Více ze hry měli domácí, přesto se nedostali do vyložené tutovky a střely z úhlu nebo z dálky nemohly Vojtěcha Strejčka v brance Opočnice příliš vystrašit. Opočnice si také vybojovala několik příležitostí k otevření skóre zápasu, což se povedlo právě po další skrumáži, tentokrát ve vápně domácích po zastavení individuální akce Jakuba Potůčka brankářem, který jeho střelu vyrazil. V chumlu hráčů ukořistil míč Jiří Jambor a dostal se s ním až za brankovou čáru, čímž konečně otevřel skóre a to způsobem, který zcela odpovídal dosavadnímu průběhu utkání. 
Hráči Opočnice se tak mohli z výsledku prvního poločasu radovat, ačkoli o o radosti z podoby hry nemohla být řeč.

         

Penalta domácím na body nestačila

Druhý poločas začal ve vyšším tempu než ten první a diváky bavil určitě více. na straně Opočnice do něj již nezasáhl útočník David Dej, jehož v půli vystřídal jan Košvanec - v minulém utkání tomu bylo přesně opačně. Hráči obou mužstev se z rozdílných důvodů snažili o vstřelení branky a tak již nebyla o pěkné akce a nebezpečné střely nouze. Větší tlak vyvinuli domácí, kteří napadali rozehrávku soupeře a byli více na míči. Dlouho to vypadalo, že si Daniel Dvořák příliš nezachytá, hráči Opočnice ho prověřovali spíše zřídka, ale v 84. minutě se dostal k dobré příležitosti na centr Jiří Fialka, který balón trefil náramně a poslal ho na hranici velkého vápna, okud se hezky trefil Michal Rychlík přímo do šibenice a dodal tak zápasu na fotbalovosti. 
Njevětší příležitost domácích přišla až v 86. minutě, kdy Opočnice soupeři zbytečně darovala penaltu a tu proměnil Ondřej Kubina, čímž stáhl na 1:2.
Opočnice poslední minuty utkání úspěšně odbránila a mohla se tak radovat z dalšího vítězství.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Člen rady Opočnice nám podal svůj osobitý pohled na zápas: " Hráli jsme špatný fotbal a opět jsme soupeři zbytečně darovali penaltu, přesto jsou tři body doma a to se cení. Když budeme takhle špatně hrát a přesto vítězit, tak by to nemělo chybu. Protože hrát pěkný fotbal a prohrávat je na nic. Ale i to je fotbal.."



Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kopecký [-] (57. J. Krátký [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Krejčík [-] (69. O. Koutek [-] ) , M. Stránský [-] - D. Trégl [-] , Z. Gajdoš [-] , J. Černý [-] , O. Kubina [-] - J. Kunc [-] , P. Kukla [-] -

Opočnice
V. Strejček [-] - J. Fiala [-] , D. Dej [-] (46. j. Košvanec [-] ) , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] (64. A. Pivný [-] ) , P. Rychlík [-] , Z. Holubička [-]

ŽK: 44. J. Černý - 21. J. Potůček .
Hráči zápasu: Z. Holubička , J. Potůček , J. Fiala .
Místo: Kovanice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kopic Miloslav - ŠTOLA Marek (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.