0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň v roli favorita obstála


Branky


0

Loučeň v minulém kole otočila zápas a zvítězila 4:3, což ji udrželo na první příčce tabulky, kterou v okresním přeboru dorostu okupuje také loučeňské mužstvo. Hráčem šestého kola se stal trenér dorostu a útočník A-týmu Loučeně Tomáš Vlasák.
Na tyto úspěchy navázala Loučeň i v sedmém kole, kdy nezaváhala, vyhrála s čistým kontem a vede tabulku o 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučeň zužitkovala svou převahu

Loučeň přijela do Kovanic v roli jasného favorita, což od začátku potvrzovala vysokým procentem držení míče i úspěšných přihrávek.
Ačkoli se hrálo většinou na kovanicé půli, první velkou šanci si vypracovali domácí z rychlého protiútoku, ale střela mířila mimo.
Zajímavým pojetím standartních situací se prezentoval loučeňský Lukáš Krupička, jehož rohový kop trefil zadní tyč a o pár minut později z volného přímého kopu jen několik metrů od rohového praporku zakroutil míč tak, že se nikdo nezvládnul dotknout.  Balón nakonec propadl až do brány.
Lukáš Krupička se tak může chlubit vskutku pozoruhodnou brankou, jíž otevřel k loučeňské spokojenosti ve 33. minutě skóre zápasu.
Do poločasu byla stále lepším týmem Loučeň, ale druhý gól nepřidala.

Loučeň si vítězství pojistila dvěma góly v závěru

Ve druhém poločase Všejany otevřely hru, aby mohly vyrovnat, ale šlo o zcela očekávatelný krok, na nějž se snažila Loučeň vyzrát rychlými protiútoky, než se soupeřova obrana zformuje do původní podoby.
Hra se zdála být o něco vyrovnanější, do zakončení se začaly dostávat i Všejany a těch loučňských ubylo.
Vítězství si Loučeň pojistila v samém závěru zápasu, kdy se právě z protiútoku prosadil v 84. minutě Jakub Bašus a ve čtvrté minutě nastavení přidal třetí branku Lukáš Holub.
Trenér Loučeně Otakar Ottomanský zvolil hráčem zápasu právě Lukáše Holuba, jež jako střední záložník rozdával přesné přihrávky, nabízel se spoluhráčům a svůj výkon korunoval gólem.



Ohlasy k zápasu



FK Loučeň 1893
Otakar ottomanský: "Samozřejmě jsme rádi za vítězství, navíc když je s čistým kontem. Máme štěstí, že soupeř ve velké šanci na samém začátku utkání netrefil branku, ale hráli jsme dobře a výhru si zasloužili. Hráčem zápasu bych zvolil Lukáše Holuba."



Sestavy


FK Kovanice
J. Krátký [-] - O. Kubina [-] (84. J. Jarmar [-] ) , Z. Gajdoš [-] , T. Černý [-] (60. M. Kuchař [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , D. Poklop [-] , P. Kukla [-] , M. Stránský [-] , P. Kopecký [-]

FK Loučeň 1893
V. Lorenc [-] - F. Folbrecht [-] (75. J. Bašus [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , M. Vrabec [-] (60. J. Šulc [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (87. M. Špalda [-] ) , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , L. Holub [-]

ŽK: 62. M. Krejčík .
Hráči zápasu: L. Holub .
Místo: Kovanice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Karlík Milan - KOMÁREK Martin (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.