P. Nosek 89.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenné Zboží zachránilo bod se Stratovem minutu před koncem


Branky


0

Fotbalisté Kamenného Zboží doma ztratili po remíze 1:1 dva body se Stratovem, ale i tak zůstávají v tabulce po dvanácti odehraných zápasech na osmém místě tabulky. Stratov, který v Kamenném Zboží vedl a o tři body  přišel v samém závěru, v tabulce poskočil na deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudná první půle

V Kamenném Zboží hráči ani jednoho z týmů moc diváky nenadchli. Kdyby totiž příchozí čtyři desítky fanoušků zmeškali první poločas, vlastně by se vůbec nic nestalo. Oba týmy se prezentovaly spíše nakopávanými balony. Domácí měli jen nějaké centry z dálky, hosté hrozili snad jen z rohových kopů a jednoho nebezpečného trestného kopu. Jinak to byla spíš taková nuda, a tak se šlo do kabin o přestávce za bezbrankového stavu.

Domácí tým zachránil gól Noska

Ve druhém poločase si Stratov vytvořil převahu a z toho také pramenilo i několik šancí. První z nich neproměnil Kaucký, který šel středem hřiště na brankáře, ovšem jeho pokus David Semerád zlikvidoval. Dobrou příležitost měl i Zbyněk Walter, který byl sám před bránou, ale také zaváhal. Diváci se dočkali prvního gólu až v 62. minutě utkání. Po levé straně utekl Jiří Pačesný a obstřelil Davida Semeráda. Domácí tým se pak snažil o vyrovnání, ale dlouho to vypadalo, že doma přijde o všechny body. Až minutu před koncem se Kamennému Zboží podařilo vyrovnat. Trestný kop nejprve obrana Stratova odehrála, ovšem míč se dostal k Pavlu Noskovi, ten se opřel do míče a trefil to přesně, jak potřeboval. Pro své spoluhráče tak zajistil alespoň bod z domácího utkání.



Ohlasy k zápasu


Kamenné Zboží
Josef Skořepa (sekretář klubu): „Byla to spíše kopaná než fotbal. Oba týmy se asi před zápasem hodně najedli a nikomu se nechtělo běhat. Byla to prostě nakopávaná a jediným světlým okamžikem byl gól hostů. Ještě měl tedy v první půli šanci Horáček, ale obránce mu ukopl míč. Nakonec jsme ukopali spravedlivou remízu. Doma bychom měli vyhrávat, ale prohra by byla pro Stratov hrozně přísná.“

Sokol Stratov
Michal Kubín (kapitán): „Hrálo se na jednu bránu. Jelikož se trápíme v koncovce, tak jsme to tentokrát vytáhli na tři útočníky a doufali, že nám to pomůže. Jenže ani tak se nám nedařilo dlouho vstřelit gól. Ve druhém poločase jsme domácí nepouštěli na naši půlku. Trochu jsme si i nahráli a měli i šance. Škoda, že jsme je nedali, protože po zbytečném faulu a následném trestném kopu jsme inkasovali gól a odjeli jen s bodem.“



Sestavy


Kamenné Zboží
D. Semerád [-] - M. Horáček [-] (79. P. Šonský [-] ) , F. Betka [-] , O. Vynohradov [-] , M. Leden [-] , O. Jupa [-] , M. Polák [-] (87. M. Brynych [-] ) , V. Tržický [-] , P. Nosek [-] , P. Pata [-] , J. Syrový [-]

Sokol Stratov
P. Ulman [-] - P. Bašus [-] , M. Kubín [-] , L. Novák [-] (59. J. Pačesný [-] ) - M. Effenberger [-] (87. P. Horvát [-] ) , L. Jelínek [-] , D. Kubín [-] , M. Syrový [-] - F. Kaucký [-] (83. P. Soukup [-] ) , Z. Walter [-] , M. Horvát [-] (87. Š. Neagu [-] )

ŽK: 45. P. Pata , 61. O. Vynohradov , 83. V. Tržický - 44. Z. Walter , 44. L. Novák .
Hráči zápasu: P. Nosek .
Místo: Kamenné Zboží. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Martin - NOVÁK Pavel (N), HORVÁT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 25 107:31 62
2 TJ Sokol Třebestovice 25 106:44 55
3 Sokol Stratov 25 77:16 53
4 Poříčany B 25 83:40 53
5 Tatce 25 70:56 45
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 32
2 Jiří Koula 20
3 Pavel Macháček 20
4 Volodymyr Andriichuk 19
5 Milan Fér 17
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 81 58,7% 0
2 Venca Likeš 45 58,4% 0
3 Radek Hruška 38 41,8% 0
4 Miroslav Liška 20 35,7% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku