Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky porazily ve šlágru kola Třebeš a jsou zase v čele


Branky


19. M. Stránský , 57. J. Žaloudek , 64. P. Tér (p.) , 67. J. Žaloudek - 6. J. Zeman , 40. J. Zeman , 47. L. Rederer
0

Ve šlágru kola prohrávaly Kosičky na začátku druhého poločasu již 1:3, ale povedl se jim dokonalý obrat a zvítězily 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se hosté ujali vedení

Při nedělním odpoledni se před početnou diváckou kulisou odehrál šlágr kola. Pro domácí Kosičky to byl druhý těžký zápas za sebou, když minulý týden prohrály po bitvě ve Stěžerách 4:3. Do Kosiček přijela rezerva Třebše, která se taktéž netají ambicemi na postup. Úvod utkání zastihl v lepším rozpoložení hosty, kteří měli lepší kombinaci a jistější ve hře s míčem. Již v 6. minutě toho využili. Jakub Zeman si našel míč ve vápně, využil nedůrazu domácích hráčů a hlavou procedil míč až do sítě – 0:1. Domácí nesklopili hlavy a zvýšili obrátky své hry a do velké šance se dostal Martin Stránský, jenže nedal. V 19. minutě dostal šanci na reparát při samostatném úniku, brankáři udělal kličku a do prázdné brány vyrovnal – 1:1. V následné pasáži přišly tři obrovské šance domácích, ale dvakrát Martin Stránský a jednou Žaloudek nedokázali vstřelit gól. Klasické a neotřepané pravidlo nedáš - dostaneš, se znovu potvrdilo. Ve 40. minutě si ve vápně našel odražený míč Jakub Zeman a se štěstím vstřelil druhou branku – 1:2.

Skvělý obrat domácích

Chuť rychle vyrovnat domácím hráčům rychle zhořkla. Dvě minuty po zahájení druhé části hry dostali hosté možnost trestného kopu, ze kterého se neomylně trefil Lukáš Rederer – 1:3. Kosičky nesložily zbraně a v 57. minutě snížily. Po krásné akci Matěje Daška se dostal míč k nejlepším střelci soutěže a Jan Žaloudek pohodlně doklepl míč do sítě hlavou – 2:3. Domácím svitla naděje na vyrovnání v 64. minutě, když Martin Stránského fauloval ve vápně hostující gólman. K exekuci se postavil nejzkušenější hráč na hřišti Petr Tér a střelou doprostřed nedal brankáři vůbec žádnou šanci – 3:3. Za další tři minuty explodoval domácí stánek radostí a propukla neuvěřitelná euforie. K trestnému kopu před vápnem se postavil Jan Žaloudek a chytrou střelou zařídil obrat v zápase na 4:3. Domácí si již výsledek i s trochou štěstí pohlídali a tentokrát z velké bitvy o první místo vyšli vítězně.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: Utkání mělo podobný průběh jako minulý týden. Soupeř byl jistější na míči a my neproměňovali obří šance, za což jsme byli potrestáni. Po třetí brance hostů, by si na nás vsadil málo kdo, ale my předvedli v kabině řečený „moral výkon“ a ten znamenal to, že důležité tři body zůstaly doma.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] (69. D. Bouška [-] ) , M. Kohout [-] - M. Stránský [-] , M. Stránský [-] , A. Zich [-] , T. Koóš [-] - J. Žaloudek [-] (90. V. Beneš [-] ) - L. Šanda [-] , M. Dašek [-] , L. Havlín [-]

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - R. Michlík [-] (40. Z. Obst [-] ) , R. Štěrba [-] , P. Majer [-] , J. Vlach [-] - J. Zeman [-] (90. M. Franta [-] ) , J. Tošovský [-] , L. Rederer [-] , M. Kincl [-] (83. J. Neugebauer [-] ) - T. Vacek [-] (68. M. Landa [-] ) , F. Vlkanova [-]

ŽK: 4. P. Tér , 52. M. Kohout , 62. M. Stránský , 74. A. Zich - 16. J. Vlach , 56. J. Tošovský , 67. R. Štěrba , 82. L. Rederer .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Krejska Roman - KINCL Václav, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.