1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín doma nestačil na Neštěmice


Branky


0

Ani velký počet zahraných standardních situací a rohových kopů nepřineslo domácím potřebný počet gólů k vítězství nad Neštěmicemi, které hrozily převážně z brejkových příležitostí a díky kterým vytěžily tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Krok řídil gólový vstup Neštěmic

Neštěmice vstoupily do utkání mnohem lépe, než Horní Jiřetín a měly více ze hry. V 8.minutě otevřel skóre zápasu hostující Lukáš Krok. Ten samý hráč se trefil i v 17.minutě, kdy dostal balón za zadáky a proti Aschenbrennerovi se nemýlil - 0:2. V další šanci se dvakrát ocitl neštěmický Růžička, ale buď selhal na gólmanovi a nebo se šance minula účinkem. Zajímavostí je to, že domácí za první půli prakticky nevystřelili na bránu hostí.

Brejkové situace Neštěmicím vycházely

Domácí v druhé půli zabrali, začali napadat Neštěmice a vytvářeli si určité šance. Velkou příležitost, kdy se jiřetínský hráč ocitl sám před gólmanem, vychytal Čermák. V 67.minutě si však hostující brankář vybral slabou chvilku a nabídl snadný gól Bartošovi. Utkání tak půl hodiny před koncem zdramatizoval. Horní Jiřetín hrozil hlavně ze standardních situací a rohových kopů. Těch měl v utkání nespočet, ale nic z toho neskončilo brankou. V 90.minutě přišel brejk hostů, kdy Růžička dal nadvakrát na 3:1 a zápas tak rozhodl. Neštěmice zvítězily na půdě Horního Jiřetína 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Český Lev Neštěmice
Martin Beran (trenér FK Neštěmice): První poločas byl z naší strany velice dobrý jak kombinačně, tak po taktické stránce. Čekali jsme na chyby soupeře a ty dokázaly využít. Druhý poločas jsme byly pod tlakem, ale konečně nám dobře zahrála defenziva. Mohu tak být s utkáním spokojený.



Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - J. Vrána [-] (46. S. Flemmr [-] ) , S. Levý [-] , D. Duran [-] , F. Persona [-] - V. Šlégr [-] , T. Karlovec [-] (46. M. Bartoš [-] ) , J. Hošek [-] , P. Linka [-] , J. Ševčík [-] (80. T. Kuhz [-] ) - O. Hlaváček [-]

FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - M. Klier [-] , M. Holly [-] , J. Maštalíř [-] , P. Křivan [-] (89. M. Hönl [-] ) , F. Chrudimský [-] , T. Stehlík [-] (89. A. Sukama [-] ) , P. Valta [-] (73. K. Hůla [-] ) , M. Růžička [-] , L. Krok [-] , D. Soukup [-]

ŽK: 21. T. Karlovec , 33. D. Duran , 37. P. Linka - 48. L. Krok , 68. F. Chrudimský , 72. M. Holly , 85. P. Křivan .
Místo: Horní Jiřetín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zubr Jan - ZVONAŘ Tomáš, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.