Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lounech padlo devět branek


Branky


7. T. Kyncl , 28. P. Zomer , 44. P. Zomer , 48. P. Zomer , 51. T. Kyncl , 59. P. Zomer - 19. J. Kočan , 27. P. Jelínek , 39. D. Rezek
0

Atraktivní utkání na počet branek bylo k vidění v Lounech, které hostilo Sokol Březno. Již po prvním poločase padlo dohromady šest branek, ve druhé půli k radosti domácích přidali hráči Loun další tři a zvítězili poměrem 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek za první poločas

První poločas nabídl vyrovnané utkání, Březno stačilo běhat s mladými hráči Loun, ale první gól vstřelili domácí, když se již v 7.minutě prosadil Tomáš Kyncl. Na tento gól Březno zareagovalo v 19.minutě, střelcem byl Jakub Kočan a dokonce se hosté dostali do vedení, když se ve 27.minutě trefil Patrik Jelínek. Jenže hned za minutu bylo opět vyrovnáno. Mezi střelce se tentokrát zapsal Patrik Zomer. A přestřelka pokračovala i dál. Opět to bylo Březno, které se dostalo do jednobrankového vedení. Zásluhu na tom měl David Rezek. Ale to nebylo v tomto divokém poločase vše, minutu před koncem první půle se zase trefil Patrik Zomer a do šaten se šlo za stavu 3:3. Poločas to byl gólově bohatý, šance na obou stranách a většinou všechny využité.

Březno fyzicky odešlo

V druhém poločase už spíše více hrály Louny, měly i více brankových příležitostí. Březno zřejmě fyzicky odešlo, což se vzhledem k věkovému průměru hráčů hostí nelze divit. Mladíci z Loun jim utíkali a dostávali se do zakončení, když čtvrtou branku přidal ve 48.minutě Patrik Zomer a vystřílel si tak hattrick. V 51.minutě se o pátou branku postaral Tomáš Kyncl a na konečných 6:3 upravoval v 59.minutě kdo jiný, než Patrik Zomer. V druhém poločase tedy jasně převažovala hra Loun, i když řadu dalších šancí hráči nevyužili. Březno dokázalo sekundovat jen v první půli, kde zřejmě odevzdalo všechny své síly a ty další už ve druhé půli nikde nesebralo. Louny tak mají zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny B
Pavel Domecký (předseda FK Louny): Pro nás zasloužené vítězství, já jsem s výkonem hráčů spokojený.




Sestavy


FK SEKO Louny B
L. Petřík [-] - P. Zomer [-] (86. J. Vlček [-] ) , T. Kyncl [-] (72. T. Kurka [-] ) , L. Koubek [-] , M. Minařík [-] , P. Pecinka [-] , J. Vážný [-] , D. Vydra [-] (79. V. Radoský [-] ) , J. Jantoš [-] (66. D. Hrušovský [-] ) , J. Baňka [-] , J. Novotný [-] (58. M. Němec [-] )

TJ Sokol Březno
M. Lux [-] - V. Částka [-] , F. Rezek [-] , D. Rezek [-] , D. Svoboda [-] - J. Kočan [-] (86. V. Jamečný [-] ) , M. Dufek [-] , Š. Hlavatý [-] , F. Polka [-] - A. Paldrman [-] (69. K. Kříž [-] ) , P. Jelínek [-] (39. I. Kejzlar [-] )

ŽK: 55. J. Novotný , 72. L. Koubek , 86. P. Zomer - 86. D. Rezek . ČK: 87. D. Rezek .
Hráči zápasu: L. Koubek , T. Kyncl , P. Zomer .
Místo: Louny B. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prágl Martin - LIŠKA David, KLOUB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.