0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:00

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení ve Spořicích!


Branky


0

Překvapením tohoto kola se stala prohra Spořic s posledními Strupčicemi. Domácím se nepodařilo vstřelit jedinou branku, hostům naopak stačilo v konečné fázi odkopávat míče a hrát ze zajištěné obrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý den domácích

Tohle čekal jen málokdo. Loňský účastník krajského přeboru si vybral černý den s posledním týmem tabulky, Strupčicemi. Přesto si Spořice v první půli vytvořily několik slibných šancí, jenže se s nimi naivně vypořádaly, špatně je řešily a v takových případech se branka dává těžko. Hostům stačilo jediné, využívat chyb domácích, což se ukázalo ve 13.minutě, kdy se prosadil Jakub Tichý. Zmar u domácích trval i po obdrženém gólu, nápad žádný, šance zahozeny a jednoduše chyběla fotbalovost.

Marnost Spořic

Čekalo se, že v druhém poločase se Spořice výkonostně zvednou, ale diváci museli s průběhem hry i tentokrát nespkojeni. na hráčích byla vidět absolutní bezradnost. Tohle rozhodně nebyly ty Spořice, které dokáží zabrat a soupeře potrápit. Místo toho nechali hrát soupeře, který dokázal jejich chyby a nepřesnosti využít i v druhém poločase. Stalo se tak v samém závěru utkání, kdy se v 90.minutě opět prosadil Jakub Tichý a definitivně tak ukončil černý den pro Spořice. Strupčice si touto nečekanou výhrou připsaly první tři body v podzimní části.



Ohlasy k zápasu


1. FC Spořice
Pavel Svoboda (manažer 1.FC Spořice): Rozhodně převládá velké zklamání. Nic jsme nepředvedli, dělali naivní chyby a hostům stačilo je pouze využít a důsledně bránit. Výhru jsme si nezasloužily.




Sestavy


1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - M. Slajchrt [-] , M. Vašina [-] , J. Zralík [-] , V. Dobiáš [-] , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] (80. T. Belej [-] ) , V. Vlček [-] (52. L. Zvánovec [-] ) , O. Polák [-] , J. Kubálek [-] , L. Píša [-]

SK Strupčice
J. Hromas [-] - L. Vrba [-] , B. Polák [-] , J. Juliš [-] , J. Kunický [-] - T. Hájek [-] , J. Vrba [-] , L. Sechter [-] (83. J. Jančička [-] ) , P. Glás [-] - A. Tomanec [-] (65. J. Veselý [-] ) , J. Tichý [-]

ŽK: 63. L. Zvánovec - 35. L. Vrba , 69. L. Sechter .
Místo: Spořice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trojan Michal - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.