0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové koště Unionu dobře metlo i v Malšovicích


Branky


0

Fotbalisté Unionu Děčín vyhráli po výměně trenéra i druhý venkovní zápas. Po Soběchlebech uspěli i v Malšovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěch slavila spolupráce Humlíčka s Očipkou

První čtvrt hodina byla ve znamení náporu domácích, kteří se dostali i k jedné tutovce, ale Jeřábek míč reflexivně nohou vytěsnil mimo tři tyče. V 15. minutě tak udeřili hosté. Tomáš Humlíček se ve středu pole dostal k míči, který posunul k Peteru Očipkovi a ten si věděl rady. Naznačil kličku před vápnem, míč si prostrčil mezi obránci a sám před gólmanem uklidil míč pod horní tyč - 0:1. Malšovice se tlačily za vyrovnáním, v 25. minutě je ale opět parádně vychytal Jeřábek.

Mrváňovi stačili na hřišti tři minuty

Po změně stran se Union soustředil na obranu, Malšovice měly výrazně víc ze hry, ale dostávaly se pouze ke střelám z dálky, které však postrádaly přesnost. Zhruba po hodině hry napřáhl ke střele Bezouška, Hvozdovič jeho střelu zkrotil. Trenér Vladimír Bedrníček pak ukázal při střídání dobrou ruku. V 79. minutě se rozmyslel a na hřiště poslal Mrváně. Ten mu vše splatil za tři minuty, kdy si našel odražený míč a hlavou ho vrátil do branky. Této trefě předcházela akce, kdy Galaš čistě odebral míč v rohu pokutového území domácímu hráči, postupoval z úhlu na gólmana a jeho střela se olízla o tyč, skončila na břevně, od kterého se odrazila zřejmě na brankovou čáru.

 


Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Celý zápas jsme měli územní převahu, ale naše akce končily před vápnem. Union hrál hodně defenzivně a k velkým šancím nás prostě nepouštěl. Pokud nedáme góla, nemůžeme vyhrát."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Hodnocení vlastně bude stejné, jako při utkání v Soběchlebech. Soupeř hodně držel míč a my jsme běhali a bojovali. Góĺman na jedničku, obrana téměř nepropustná, záloha dřela do úmoru, útok produktivní a ještě dokázal pomoct nazpátek. Výborný výkon."



Sestavy


FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - J. Janda [-] (65. D. Nedělka [-] ) , P. Veselý [-] , O. Línek [-] , V. Zápotocký [-] , J. Podloučka [-] - T. Klínský [-] , M. Hoffmann [-] (60. M. Virkovský [-] ) , D. Kutzler [-] , A. Dědič [-] - P. Hora [-] (85. D. Urban [-] ) -

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Němec [-] , M. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , T. Humlíček [-] , P. Vyskočil [-] (79. J. Mrváň [-] ) - B. Bezouška [-] , J. Sejkora [-] (86. J. Rohlíček [-] ) , V. Bedrníček [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-] (88. F. Sobotka [-] )

ŽK: 30. P. Veselý - 50. V. Bedrníček , 68. M. Němec , 77. J. Němec .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Budský Václav - VLK Lukáš, RYDVAL Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.