Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra favorita


Branky


0

Krásnodvorští předvedli v Blažimi festival promarněných šancí a neproměněnou penaltu, takže to na domácí nemohlo stačit. Ti zejména ve druhém poločase předvedli, jak se šance proměnují a poslali hosty s debaklem domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené krásnodvorské šance

Když nedáte v utkání devět vyložených šancí a penaltu nemůžete čekat vítězství. Tak by se dal nazvat další zápas krásnodvorských fotbalistů v Blažimi. Hosté šli sice ve 22. minutě do vedení, kdy po důrazném sledování míče zakončil Michal Lesňák. Ale domácím se více hra dařila. Měli rychlejší start na míč a více pohybu po hřišti. To také přineslo rychlé vyrovnání skóre. Branku vstřelil Kamil Cinoltr. Ve 30. minutě měli hosté výhodu pokutového kopu za ruku v malém vápně, ale tu už po třetí za sebou neproměnili. Dá se říct, že tento moment rozhodl o dalším vývoji utkání, neboť domácí ještě v posledních vteřinách poločasu dali Máriem Gulašim druhou branku.

Jasná záležitost pro Blažim

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění a začalo se více hrát na polovině domácích. Hned v úvodu neproměnili krásnodvorští dva samostatné uniky na domácího brankaře Miloslava Zajíce a ten začal být černou můrou pro útočníky hostí. Na druhé straně v 60. minutě zvýšili domácí Pavlem Suvákem na 3 : 1 a začalo být jasné, kdo bude pánem na hřišti. V dalším průběhu utkání nevyužili hosté několik tutovek Milana Hrbíka, Michala Lesňáka i kapitána Lukáše Kamíra.  A to začali domácí trestat dalšími pěknými brankami. Dvě vstřelil Ladislav Kobylák a poslední přidal opět Pavel Suvák. Krásnohorští neproměnili své šance, a tudíž odjeli z Blažimi s debaklem.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Utkání plné zvratů, hezkých fotbalových momentů a branek viděli diváci tohoto zápasu. Jemu by spíše slušela remíza a ne náš debakl. Avšak pokud se naši hráči dovědí, že se utkání hraje na branky a ne na šance, tak začnou opět vyhrávat.



Sestavy


FK Blažim
M. Zajíc [-] - L. Kobylák [-] (84. R. Guláš [-] ) , P. Suvák [-] , M. Guláš [-] , L. Čábelka [-] , A. Fišer [-] , K. Cinoltr [-] , P. Bartko [-] (68. M. Janata [-] ) , D. Hosnedl [-] , V. Hegenbart [-] , D. Rulf [-]

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - V. Balog [-] , S. Barták [-] , M. Zedník [-] , M. Hrouda [-] - V. Kotrc [-] , M. Trávníček [-] (46. D. Karev [-] ) , M. Lesňák [-] , L. Kamír [-] - M. Hrbík [-] , V. Paul [-] (56. D. Uldrich [-] )

ŽK: 42. S. Barták , 88. M. Hrouda .
Místo: Blažim. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - KUČERA Josef, KOSNAR Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.