L. Pokorný 66.
T. Sábl 71.
P. Zandal 90. (p.)
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se natrápil


Branky


0

Cítolibští nastoupili pro Buškovicím v nejsilnější sestavě, ale v prvním poločase byla jejich snaha ke vstřlení branky marná. Ve druhém se hosté ujali vedení a domácí měli co dělat, aby výsledek otočili. To se jim podařilo a mohli si pripsat tři body do tabulky. Buškovicím patří uznání za předvedený bojovný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitá převaha domácích

Cítolibští neponechali nic náhodě a proti Buškovicím postavili kvalitní sestavu. Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude mít převahu. Domácí se tlačili do zakončení, hosté pouze doufali, že neodjedou s debaklem. V prvním poločase šli cítolibští hráči 3x sami na brankáře, ale Jan Škoda, Daniel Vrána a Ladislav Horváth své šance nevyužili. Po prvním poločase, kdy domácí spalovali jednu šanci za druhou, byl stav utkání pouze 0:0.

Pojistka padla až v závěru z penalty

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Hosté však překvapili cítolibské hráče i jejich fanoušky, když z první velké šance v 60. minutě skórovali. Z pravé strany se buškovickým podařilo odcentrovat, Karel Konstantinovič se prosadil v souboji s obráncem a hlavičkou zavěsil. Domácí tento stav ještě víc nabudil. Stále se snažili o překonání brankáře hostí Libora Schejbala, ale jako by bylo pro ně vše zakleté. I Dominik Kabele a jeho pověstná levačka skončila z přímého kopu na tyči. Když už se zdálo, že utkání skončí pro domácí smolně, dostal se k odraženému míči obránce Lukáš Pokorný a přízemní střelou k tyči srovnal. Za necelých pět minut otočil skóre Tomáš Sábl. I přesto, že cítolibští otočili stav zápasu ve svůj prospěch, museli se mít stále na pozoru, protože buškovičtí hrozili především ze standardních situací. Nakonec všechny domácí hráče a fanoušky uklidnil Pavel Zandal, který přidal třetí branku z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): Dnes jsme ze začátku měli smůlu, neproměnili jsme v prvním poločase řadu šancí. Bohužel ve druhém poločase jsme nepohlídali jednu akci hostí, ze které skórovali. Naštěstí jsme opět jako v minulém kole zabojovali a výsledek zaslouženě otočili.




Sestavy


SK Cítoliby B
P. Brindler [-] - M. Sekerák [-] , P. Štajnc [-] - T. Sábl [-] (82. P. Zandal [-] ) , D. Vrána [-] (46. L. Pokorný [-] ) - L. Horváth [-] (52. R. Šiška [-] ) , J. Škoda [-] - D. Kabele [-] , J. Kolařík [-] , J. Pokorný [-] , M. Trubač [-]

TJ Baník Buškovice
L. Schejbal [-] - L. Bela [-] , O. Malý [-] , P. Hurt [-] , M. Uldrich [-] - V. Záhorský [-] , Z. Pešek [-] - M. Filip [-] , P. Kasman [-] , R. Fric [-] - K. Konstantinovič [-]

Hráči zápasu: D. Kabele , J. Kolařík .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janouš Miroslav - BARTL Miroslav (N), TROCH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.