O. Lihm 8.
O. Kiss 11. (p.)
J. Hrdina ml. 19.
3:0
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Hradec získal body po kontumaci zápasu


Branky


8. O. Lihm , 11. O. Kiss (p.) , 19. J. Hrdina ml.
0

S hosty to od začátku zápasu vypadalo bledě. Přijelo jich pouhých 9. Po zranění a vyloučení byl zápas v 22. minutě zkontumován, jelikož hostů nebyl dostatečný počet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

22 minut

Hosté se prezentují zajímavým fotbalem a mezi bojácné týmy rozhodně nepatří. Tak tomu bylo i v tomto případě. V 7. minutě ukání vstřelil hostující Václav Houdek branku, ale z dvou metrového offsidu. Čárový sudí zareagoval správně a gól nebyl uznán. To vyvolalo mezi hosty a především u autora rozhořčení a po připomínkám na adresu sudích a následný faul si vysloužil v 10. minutě červenou kartu. Poté se v průvěhu hry zranil hostující Jiří Šilhánek a zamířil následně do kabin. O jeho odchodu z hrací plochy se sudí dozvěděl až posléze. Poslední ranou pro hosty byla červená karta v 22. minutě pro Viléma Běhálka, který ve vápně zatáhl domácího útočníka za dres. Pro nedostatek hráčů hostí byl zápas kontumačně ukončen.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Věděli jsme, že toto bude nepříjemný zápas a že se i proti takto oslabenému soupeři bude hrát špatně. Jsem rád že zápas byl takto ukončen, protože hosté v tak malém počtu se bránili často skluzy. Zavánělo to o zranění.

TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Bylo nás málo. Nemám k tomu co více říct.



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , O. Kiss [-] , M. Liebel [-] - Š. Kundrata [-] , O. Lihm [-] , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] - R. Lukášek [-] , M. Bečvář [-] , T. Vozabule [-]

TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - J. Šilhánek [-] , J. Volf [-] , R. Klíma [-] - V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] , V. Volf [-] , V. Houdek [-] - J. Nováček [-]

ŽK: 8. V. Houdek , 16. V. Běhálek . ČK: 10. V. Houdek , 22. V. Běhálek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - FIŠER František (N), POSLEDNÍ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.