3:2
(1:1)
2. F. Dobrý
83. F. Dobrý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas dopadl dobře pro Dobříč


Branky


11. Š. Levora , 46. Š. Levora , 72. Š. Levora - 2. F. Dobrý , 83. F. Dobrý (p.)
0

Zápas nabídl velké drama nakonec štasnejším týme byl domácí tým z Dobříče i když se hostujicímu týmu povedlo snížit těsně před koncem na výhru to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříč se chtěla po minulém nevydařeném zápase proti Úlici zase naplno bodovat, ale čekal jí težký zápas proti Slavii Úněšov. To se hnedka potvrdilo ve druhé minutě, když se trefil veterán hostujícího týmu František Dobrý. To domácí hráče nepoložilo a o  devet minut později se trefil Štěpán Levora a vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací branka domácí hráče nabudila k větši aktivitě. Víc utočili a vytvařili si slibné akce. Žádná z akci neskončila za brankovou čárou, a tak skončil poločas nerozhodným skórem.

 

Jak začal první poločas, tak začal i ten první, ale v opačné režii. Do vedení totiž šli domácí hráči když se trefil v čtyřicátéšesté minutě Štěpán Levora a byl to jeho druhý gól v zápase. Oba týmy si vytvařili spoustu šanci. Hosté měli několik tutovek, ale neproměnili je, protože vždy skvěle zasáhl brnakář domácího týmu Tomáš Nový. Hostujícímu týmu se nedařilo vyrovnat skóre, a tak v sedmdesátédruhé minutě završil svůj hattrick Štěpán levora a s hostujícím týmem to vypadalo, že si z Dobříče neodveze žádné body. Jenže v osmdesátétřetí minutě dal svůj druhý gól v zápase František Dobrý. Hosté se ještě snažili vyrovnat lae na vyrovnání jim nestačilo síly a hlavně čas. Zápasu přihlíšelo semdsedát diváku a mohli odchazet s dobrý pocitem domů. Nejlepším hráčem domácí byl vyhlašen brnakaář Tomáš Nový a z hostujícího týmu  byl vyhlašen veterán František Dobrý .Domácí Dobříč zvítězila a připsala si důležité tři body a ukázala, že minulý zápas byl jen lehký výpadek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička:

TJ Slavia Úněšov
Josef Sopr:



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
V. Svoboda [-] - D. Cink [-] , Š. Levora [-] , V. Zeman [-] , T. Nový [-] , J. Vokáč [-] , M. Fencl [-] , F. Souček [-] , R. Strych [-] , J. Kusák [-] , V. Schneider [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Šura [-] , D. Randa [-] , V. Roučka [-] (92. Š. Toráč [-] ) , T. Nenadovič [-] , F. Dobrý [-] , D. Sopr [-] , M. Mižár [-] (71. F. Kovařík [-] ) , Z. Hlous [-] , T. Janda [-] , E. Eger [-]

ŽK: 62. J. Kusák , 75. V. Svoboda - 41. M. Mižár , 42. V. Roučka , 62. D. Sopr , 74. F. Kovařík .
Místo: Dobříč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - DOLEŽAL Jaroslav (N), MIŽÁR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.