3:1
(2:1)
23. T. Bastl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky potvrdily zlepšenou formu i proti Jemnicku


Branky


15. L. Rampír , 24. L. Rampír , 52. V. Bastl - 23. T. Bastl
0

Okříšky vykazují v poslední době zlepšenou formu. V posledních třech utkáních dokázali dvakrát vysoko vyhrát, ve třetím případě remízovala s první Velkou Bíteší 2:2. Jak stoupá jejich výkonost, tak se pohybují tabulkou směrem vzhůru. Pokud by dnes uspěly proti Jemnicku, tak by se mu přiblížilo na pět bodů. Hostující tým z Jemnice to však nechtěl dopustit. Minule porazilo Jemnicko doma Moravské Budějovice a to samé chtělo zopakovat i dnes, potvrdit si druhou příčku a vytvořit tlak na lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná vyzněla lépe pro domácí

Okříšky doma po týdnu hostily dalšího adepta na postup - Jemnicko. Domácí hráči nastoupili k utkání vlivem zranění ve velmi kombinované sestavě. Po úvodním oťukávání se v 15. minutě probil do hostujícího pokutového území domácí Vít Bastl a přihrál před prázdnou branku Lukáši Rampírovi a ten již neměl problém vstřelit úvodní branku utkání - 1:0. Hosté zbraně nesložili a hrozili ze standartních situací. Jednu ve 23. minutě využil Tomáš Bastl, když jeho přímý kop skončil v šibenici Fialovy branky- 1:1. Domácí však ihned po rozehrání měli možnost zahrávání rohového kopu a po jeho rozehrání O. Širokým se míč dostal opět k Lukáši Rampírovi a ten ani napodruhé nezaváhal – 2:1. Hosté mohli do poločasu vyrovnat, když po chybě Zemana běžel sám na Fialu hostující Grun, ale domácí brankář reflexivně zakročil.

Výhru Okříšek pečetil Bastl

Do druhého poločasu nastoupili hosté s vědomím udělat něco s nepříjemným výsledkem, ale domácí je perfektní obranou nepouštěli do šancí. S hosty bylo ještě hůře v 52. minutě, když nedorozumění hostující obrany s brankářem Kopečkem využil domácí Vít Bastl a zvýšil na 3:1, čímž svůj tým definitivně nasměroval za třemi body. Domácí po této brance trpělivou hrou nepustili hosty k možné změně skóre a připsali si další cenný skalp, když druhé Jemnicko porazili 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Martin Mašek, asistent trenéra Okříšek: Měli jsme z toho trochu obavy - hráli jsme v kombinované sestavě se silným týmem. Nakonec jsme to zvládli dobře a zaslouženě vyhráli. Po třech týdnech se do sestavy vrátil Lukáš Rampír, my jsme ho hned dali do základu a on se odvděčil parádním výkonem - dal dvě branky a byl náš nejlepší hráč. Bohužel jsme o něj po nedělním zápase Béčka na pár týdnů přišli...

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Jak už jsem řekl do novin: zápasu by spíše slušela remíza. My jsme si dali v podstatě dvě branky sami a naopak šance před soupeřovou brankou neproměnili! I přes komplikace se sestavou jsme však podali slušný výkon, bohužel to na body nestačilo..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Jůza [-] , T. Dočkal [-] , J. Brabenec [-] (40. M. Večeřa [-] ) , Š. Novotný [-] - O. Široký [-] , P. Dubský [-] (88. L. Mašek [-] ) , R. Ryšavý [-] , L. Rampír [-] - M. Zeman [-] , V. Bastl [-] (90. F. Rampír [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , Z. Nikrmajer [-] (46. K. Tesař [-] ) - J. Svoboda [-] (61. M. Hošek [-] ) , J. Grün [-] - D. Smetana [-]

ŽK: 30. M. Zeman , 73. O. Široký - 75. T. Bastl , 78. L. Chalupa .
Hráči zápasu: L. Rampír , O. Široký - J. Grün .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 190. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - TOMAN Radek, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.