Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves se vrací do kraje, svůj postup stvrdila vítězstvím 6:2 nad Hrotovicemi


Branky


11. J. Šandera , 22. M. Ondřejka , 51. J. Nečas , 64. J. Havlík , 83. F. Nečas , 84. J. Nečas - 31. Z. Bláha , 90. M. Salák (p.)
0

Domácí na svém stadionu diktují tempo, soupeř jen vyčkává co vymyslí ostatní. A tak tomu bylo i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chybě domácí obrany je poločasové skóre zápasu jen 2:1 pro Novou Ves

Domácí vstupují do zápasu náporem. Nikoho s přítomných nenachají na pochybách, že již v tomto zápase si chtějí zajistit postup. 11. minuta Michal Novotný centruje do vápna jeho centr si nachází hlavu Jana Šandery a domácí vedou 1:0. I nadále byli domácí lepším týmem. 22. minuta Marek Ondřejka těží ze svého důrazu před brankou a zvyšuje na 2:0. Následně se hosté z branky oklepali a vymysleli gólovou akci na jejíž konci byl Zdeněk Bláha, 31. minuta 2:1.

Domácí vévodí na hřišti

Do druhé půle domácí znovu vstupují nabuzeni a vytvoří si trvalý tlak před brankou hostí. Po samostatném úniku Jana Nečase domácí znovu vedou o dvě branky 3:1. Po této brance bylo na hřišti jenom jedno mužstvo. 64.minuta kapitán Jaroslav Havlík přidává další branku 4:1. A to pořád není vše. Na hostující branku se valí útok za útokem. Obrana hostujícího Sokolu Hrotovice je pod pernamentním tlakem. Proto přibývá chyb. Jednu z nich využívá domácí záložník František Nečas 5:1. Sotva se míš stačí rozehrát a už se třepotá znovu v síti hostů tentokrát zásluhou Jana Nečase 6:1. Hosté stačí jen pouze korigova zásluhou Miloslava Saláka z pokutového kopu 6:2. A tak se na hřišti strhává hřava. Domácí znovu postupují do krajské soutěže!



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, vedoucí mužstva: Tento zápas byl od začátku až do konce jen v naší režii. Vítězství je naprosto zasloužené.

Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér: Od nás to byl velmi špatný zápas, domácí nás k ničemu nepustili.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
T. Čížek [-] - T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , P. Šandera [-] , J. Krejčí [-] - J. Nečas [-] , F. Nečas [-] , M. Ondřejka [-] , J. Starý [-] (75. F. Košík [-] ) - M. Novotný [-] (62. O. Starý [-] ) , J. Šandera [-] (83. T. Novotný [-] )

Sokol Hrotovice
P. Růžička [-] - M. Růžička [-] , M. Holoubek [-] , T. Holoubek [-] (64. V. Škoda [-] ) , J. Novák [-] - P. Furiš [-] , Z. Bláha [-] , L. Škoda [-] , T. Hadraba [-] (56. P. Padělek [-] ) - M. Salák [-] , R. Fiala [-] (85. R. Novák [-] )

ŽK: 68. P. Šandera - 38. Z. Bláha , 57. M. Holoubek , 68. P. Furiš .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 166. Rozhodčí: Škorpík Martin - PŮLPÁN Ondřej,BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.