Důležitý duel zvládl lépe Kamenný Újezd!


Branky


30. P. Boubal - 15. P. Petkov , 80. D. Frnka
0

Hrdinou zápasu se stal střídající Frnka, který rozsekl zápas svým gólem v 80. minutě. Újezd tak předskočil Zliv v tabulce a má v boji o záchranu dvě kola před koncem lepší pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boubal odpověděl přesnou střelou

Důležitý záchranářský souboj, takovou nálepku si neslo utkání Zlivi a Kamenného Újezdu. Od začátku aktivnější a herně lepší byla Zliv. Kameňák se zřídka dostával na polovinu domácích. Jenomže po patnácti minutách vybuchla poprvé naplno radost právě hostujícího celku. Stegbauer z ojedinělého přímého kopu volil prudký centr na branku, na malém vápně míč přizvedl Mráz a hlavičkou trefil tyč. Od té se míč odrazil k Průdkovi, který pro velký úspěch znovu nastřelil brankovou konstrukci, tentokrát břevno. A tak musel přijít Petkov, který už neomylně zavěsil. Komplikovaněji už to nešlo, ale Újezd šel do důležitého vedení – 0:1. Zliv se tlačila za srovnáním aktivní hrou a srovnala krok po půlhodině hry. Boubal měl na středu hřiště spoustu prostoru, natáhl si míč na velké vápno, vystřelil kolem beka a Dudák viděl gólovou ránu až na poslední chvíli, k tyči už doskočit nestihl – 1:1. Hosté se v první pli snažili chodit do brejků, domácí neproměnili při své převaze hned několik šancí - neuspěl Remiáš či Hrdlička, nechytly se ani střely z dálky.

Sedmnáctiletý Frnka se odvděčil za důvěru

Druha půle kopírovala tu první, domácí se tlačili a hráli na vítězství, vytvořili si i několik jasných šanci, opět Hrdlička, Szabó či Boubal neproměnili své šance a hosté zahrozili z několika brejků, když právě ten z 80. minuty proměnili. Ve druhé půli Kameňák prostřídal, do hry šel sedmnáctiletý dorostenec Frnka. A byl to právě on, kdo dostal v 80. minutě přihrávku do běhu. Míč zatáhl do vápna, jeho první střelu obránce ještě zblokoval, ale Frnka se chopil odraženého balónu, mazácky si ho zasekl na druhou nohu do volného prostoru a levačkou zamířil po zemi přesně k tyči – 1:2. Tento gól se nakonec ukázal jako rozhodující. Na šance sice vyhrála Zliv, která byla v zápase aktivnějším celkem, měla jasně větší podíl držení míče, ale tři body přesto putovaly díky produktivitě hostů do Kamenného Újezdu.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó (stoper): "Nevím, jak hodnotit utkání, ve kterým jsme byli jasně lepším týmem a nakonec jsme prohráli a perfektně si zavařili. Dobře víme, jaký je los a jak bude závěr soutěže vypadat. Máme to ve svých rukou, ale když nejsme schopni proměnit prakticky žádnou šanci, tak nevím, jak bude vypadat závěr soutěže."

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): „Strašně důležitá výhra na horké půdě ve Zlivi, kde se vyhrává těžko. Zliv byla po celý zápas víceméně aktivnější, my efektivnější. Kluci zápas odjezdili, odmakali a byli za to zaslouženě odměněni. Podržel nás jednoznačně Dudák a výborně zahrál na stoperu Samek.“



Místo: Zliv. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novák Roman - AMBROŽOVÁ Hana, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.