4:1
(1:0)
83. P. Candra (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice vybojovala výhru nad Velenicemi


Branky


1. M. Bašta , 73. R. Tříska , 75. V. Bašta , 86. C. Silva - 83. P. Candra (p.)
0
Z prestižního zápasu vyšla vítězně Stropnice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól domácích a lepší hosté

   Veleničtí pro jarní část nemohou počítat se službami svého nejlepšího střelce Fialy a Jabůrka, kteří odešli zkusit fotbalové štěstí do rakouska. Z Nové Vsi se vrátil Candra. V dresu Hraničáře se po delší době objevili Silva a Vlastimil Bašta.    Domácí začali nejlépe jak mohli. Už v 1. minutě Vlastimil Bašta z rohu vápna centroval. Jeho pas našel na zadní tyči osamoceného Michaela Baštu, který hlavou pohodlně otevřel skóre, 1:0. Ve zbytku poločasu byli hosté více na míči. V 7. minutě zahrávavali domácí roh, ale do protiútoku se dostali hosté. Mikudim zatáhl míč po lajně a předložil gólovou přihrávku před odkrytou branku Filipovi. Ten ovšem zaváhal při zpracovaní a jeho slabé zakončení spacifikoval na roh Haňur. Po čtvrthodině hry zkoušel pozornost domácího brankáře Macho. O chvíli později ztratil u pomezní čáry míč Bušta. Vysoký centr Josefíkovi vypadl z náruče a nastal závar ve vápně, který ukočil střelou Škácha. Josefík svou chybu napravil a balon vyrazil. Poté o sobě dali vědět i domácí, ale Silva střílel ve vápně nad. Ve 37. minutě prolétl přízemní roh hostů malým vápnem a na zadní tyči zakončoval Kopecký. Ke smůle hostů jen do boční sítě. Pár minut před koncem půle Holej z rohu vápna centroval a Vlastimil Bašta tefil halfvolejem z hranice pokutového území jen tyč.

Vyrovnaná hra a dva rychlé góly

   Stropnice mohla mít stejný začátek jako v prvním poločase. Hned v první minutě zakončoval z vápna Vlastimil Bašta a Kica se štěstím vyrazil na roh. Za hosty pak zkoušel štěstí Mikudim, ale jeho střela neměla gólové parametry. Po hodině hry se do velké šance dostal Silva. Bohužel pro domácí trefil jen vyběhnutého Kicu. Pak o sobě znovu dali vědět veleničtí. Po Machově centru nebezpečně střílel Janda. Situaci musel na brankové čáře hasit až stoper Szypula. V 71. minutě byl poblíž vápna faulovaný Silva. Exekuci přímého kopu vzal na sebe Tříska. Za jeho technickou střelou umístěnou k bližší tyči plachtil Kica marně, 2:0. Domácí fanoušci ještě probírali hezkou standartku, když Silva přiťukl Vlastimilu Baštovi jež ve vápně zasekl a přízemní střelou k tyči zvýšil už na 3:0. O pár minut později rozehrával Vlastimil Bašta standartku po faulu poblíž rohu a gólman hostí raději vyrážel na roh. V 80. minutě nastala trma vrma v pokutovém území stropnických. Škácha svou střelou překonal Josefíka, ale na brankové čáře vyhlavičkovával znovu Szypula. O minutu později už se hosté dočkali. Sokol se probíjel k zakončení, které mířilo mimo. Ovšem podle sudího Křížka byl faulovaný Josefíkem. Penalty se ujal Candra a, i když si domácí brankář sáhl na míč skóre se změnilo na 3:1. Pět minut před koncem zápasu si po Josefíkově dlouhém výkopu hráči obou týmů jakoby dávali přednost. Až se míč dostal do vápna kde Silva přehodil vybíhajícího Kicu a míč s trochou štěstí zapadl k tyči, 4:1. V 88. minutě se přímý kop odrazil zpět k Machovi, který vystřelil. Domácí gólman ovšem dobře viděl a střelu zneškodnil.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Hosté byli fotbalovější a silnější v kombinaci. My jsme bojovali a hrozili z brejků. Při šancích soupeře jsme měli i kus štěstí, ale to k fotbalu patří. Nakonec jsme dali více branek než soupeř, takže vítězství je zasloužené. Všichni jsme do toho dali maximum a stropnické srdíčko.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva hosté ): Dostali jsme rychlý gól. Zbytek poločasu jsme byli lepší, ale nic jsme z toho nevytěžili a šance neproměnily. Druhý poločas už byl poměrně vyrovnaný. Stropnice chtěla vyhrát víc než my a vyhrála zaslouženě.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] (67. D. Chovanec [-] ) , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] , J. Kunágl [-] - M. Bašta [-] , C. Silva [-] , R. Tříska [-] , J. Holej [-] (67. D. Chovanec [-] ) - T. Kořínek [-] (53. Z. Staněk [-] ) , V. Bašta [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
J. Pospíchal [-] - M. Mezera [-] , F. Dvořák [-] , P. Candra [-] , K. Macho [-] - K. Janda [-] , R. Škácha [-] , M. Filip [-] (40. P. Sokol [-] ) , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , T. Kopecký [-]

ŽK: 48. T. Kořínek , 59. C. Silva , 89. D. Szypula - 20. R. Mikudim , 59. J. Bittengl .
Hráči zápasu: V. Bašta .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - STUDENÝ Josef, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.