3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo, Cábelíci nezaváhali


Branky


28. A. Hájek , 52. N. Mocyk , 76. J. Kabele - 35. T. Mlynka
0

Králův Dvůr ve druhém poločase potvrdil roli favorita a brankami Mocyka a Procházky v něm překonal čáslavského brankáře Dastycha. Čáslav se nadále krčí na předposledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav se z inkasované branky rychle oklepala

Utkání začlo pěkně zostra - hned v první minutě šance domácích, během prvních tří minut pak Váňa tasil hned třikrát žlutou kartu. Pokud měly za úkol oba týmy, tak se to povedlo dokonale. V další části hry sice Králův Dvůr držel míč na kopačkách častěji, ale o zajímavé okamžiky byla nouze, kdy si Křeček a Dastych odbyli jen povinné zákroky při sbírání lehkých míčů. Z boje ve středu hřiště ale vzešla krátce před půlhodinou hry první gólová situace. Adam Hájek využil pohledné kombinace a překonal brankáře - 1:0. A Dastych po inkasované brance neměl pro spoluhráče nijak pochvalná slova... Čáslav ovšem zabrala a zaváhání v defenzivě rychle napravila - Mlynka využil nádherného průniku a stejně dobré kolmice od svého spoluhráče, vyhnul se ofsajdové pasti a tváří v tvář gólmanovi skóroval - 1:1. Stejný hráč mohle dokonce před poločasem zařídit hostům vedení, ale tentokrát po postupu z pravé strany Krčkovu bránu přestřelil.

Králův Dvůr ve druhé půli přidal

Domácí trenér prokázal dobrý instinkt a poslal do druhého poločasu Mocyka. Ten se mu po pár minutách na hřišti odvděčil brankou. Dastych jeho první střelu ještě dokázal vyrazit, míč se ale vrátil Mocykovi, ten nezazmatkoval, naznačením střely se zbavil dobíhajícího protihráče a levačkou už napodruhé uspěl - 2:1. Králův Dvůr byl v druhé půli lepším celkem, ale jejich aktivita od 46. minuty měla postupně přece jen sestupnou tendenci. Čáslav ale směrem do ofenzivy nic nevymyslela a tak přišel v 76. minutě trest. Po standardce se protlačil k míči Kabele a z těžké pozice ho usměrnil mimo Dastychův dosah. I v dalších minutách byli Cábelíci lepší a vytvořili si ještě dvě dobré příležitosti, na výsledku už se ale nic neměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát (trenér): "Máme povinné tři body, které jsme moc potřebovali, protože na jaře jsme v základní hrací době ještě nevyhráli, když jsme měli poměrně těžký los. Zápas jsme potřebovali vyhrát, ale nerodilo se to lehce. Začali jsme dobře, ale místo navýšení vedení druhým gólem jsme si nechali dát z prakticky jediné přímé střely na branku gól. Pak se navíc zranil Šilhavý, což je pro nás stěžejní hráč, hlavně při bránění standardních situací, protože jinak jsou naši hráči vzrůstem spíše malí a měli jsme s tím v minulosti v průběhu jara problémy. Měj jsem tak z toho trochu obavy, ale naštěstí jsme brzy dali na 2:1, po gólu na 3:1 se zápas dohrával v klidu. Nehrajeme optimálně, mužstvo nechodí do utkání tak silné jako na podzim, trochu doplácíme že partnerský tým z Příbrami má hodně zraněných a málo lidí. Chodí k nám tak spíše mladí z juniorky a mužstvo tak nemá takové zkušenosti. Takže výhru jsme potřebovali a já věřím, že klukům pomůže. Výkonem mě zaujal Martin Kraus, v první půli hrál podhrota, pak se stáhl na post defenzivního hráče a tam si počínal snad ještě lépe. Připravil i první branku. Dobře zahrál také Procházka."

FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér, pro svoboda.info): „Ze zápasu mám smíšené pocity. Sehráli jsme otevřené utkání. Když to přeženu, tak výsledek mohl být i opačný. Skóre odpovídá tomu, jakou máme kvalitu a tomu, že jsme málo zkušeným týmem. Vytvořili jsme si šance, ale bohužel jsme dali jen jednu branku. Soupeř nás naopak ze svých šancí potrestal. Bylo to vyrovnané utkání. Hráli jsme aktivně. I přes porážku jsme spokojený. Tímto směrem bychom měli jít. Hráči získávají zkušenosti, které určitě budou proměňovat. Třeba dobrý zápas odehrál Mlynka, který ovšem dvě velké šance nedal. To jsme mohli jít i do vedení. Soupeř nás pak potrestal po ztrátě ve středu hřiště.Třetí branku jsme dostali po propadlém míči po standardní situaci. V určitých momentech jsme byli nezkušení, ale troufnu si říct, že jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , A. Hájek [-] (88. S. Kurtiashvili [-] ) , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] , M. Sus [-] , J. Balšánek [-] , J. Kabele [-] , D. Zelenka [-] (64. P. Červeňák [-] ) , T. Šilhavý [-] (46. N. Mocyk [-] ) , J. Junek [-]

FK Čáslav
J. Dastych [-] - M. Frejlach [-] (76. A. Ronovský [-] ) , M. Král [-] , T. Mlynka [-] , J. Strnad [-] , J. Špičák [-] , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , P. Kunášek [-] , P. Bilinkiewicz [-] , P. Jeníček [-]

ŽK: 1. J. Junek , 54. A. Hájek - 1. J. Dastych , 3. J. Špičák , 75. M. Frejlach .
Hráči zápasu: M. Kraus , M. Procházka - T. Mlynka .
Počet diváků: 362. Rozhodčí: Váňa Josef - MATĚJČEK Milan, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.