2:1
(1:0)
88. F. Dolejš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá udolala svého soupeře


Branky


31. T. Sykal , 81. P. Chval - 88. F. Dolejš (p.)
0

Dvacáté kolo mělo na programu souboj mezi Chodovou Planou a Staňkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, ale inkasovali

Ve formě hrající Chodová Planá vstupovala do utkání se Staňkovem v roli mírného favorita. Hosté byli ale od úvodních minut lepším týmem, domácím chybělo několik hráčů ze základní sestavy, navíc měli v nohách středeční dohrávku s Tlumačovem. Staňkovští měli mnoho šancí, v domácí brance ale čaroval brankář Karel Petrželka, který vychytal všechny střelce hostí. Domácí dali soupeři lekci z produktivity, když se ve 31. minutě prosadil Tomáš Sykal, který využil přihrávky z pravé strany a poslal tak svůj tým do vedení. Hosté se snažili do konce první půle odpovědět, recept na skvěle chytajícího brankáře soupeře ale nenašli. První poločas tedy skončil s výsledkem 1:0.

Tři body nakonec zůstali domácím

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji hostující fotbalisté. Od úvodních minut přehrávali unaveného soupeře, který se opět soustředil pouze na defenzivu. Domácí ale opět držel skvělý brankář Petrželka, který doháněl útočníky Staňkova k šílenství. Chodová Planá nakonec ubránila tlak soupeře a dokázala vstřelit druhou branku. Postaral se o ni v 81. minutě Pavel Chval, který má na jaře skvělou formu, byla to jeho již jedenáctá branka po zimní přestávce. Hostům se podařilo alespoň zkorigovat výsledek v 88. minutě, kdy byl po faulu domácího brankáře nařízen pokutový kop, který bez problémů proměnil František Dolejš. Chodová Planá si ale tři body již pohlídala a díky výhře 2:1 se posunula na prozatimní šestou pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Byl to úplně odlišný zápas, než jsme odehrál ve středu s Tlumačovem. Soupeř byl dnes lepší, naši hráči byli unavení a celý zápas pouze bránili. Jak jsem říkal, že jsme si ve středu nezasloužili prohrát, tak dnes jsme si nezasloužili vyhrát. Fotbal nemá logiku.

FK Staňkov
Milan Kucharič: Byl to pro nás hodně zvláštní zápas. Odehráli jsme jeden z nejlepších zápasů, hlavně ve druhé půli, přesto jsme prohráli. V prvním poločase jsme měli příležitosti na skórování, které jsme ale bohužel nevyužili a soupeř nás za to potrestal po jedné z našich chyb. Ve druhé půli jsme soupeře tlačili na jeho polovinu, měli jsme velké šance, ale gól jsme prostě nedokázali vstřelit.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (79. J. Ščasnár [-] ) , J. Pelán [-] , T. Sykal [-] (65. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - L. Zahoř [-] , J. Bron [-] , M. Vachtl [-] , J. Hruška [-] , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

ŽK: 25. J. Plecitý , 51. J. Sloup , 81. P. Chval , 84. J. Pelán , 88. K. Petrželka - 52. L. Zahoř , 81. J. Hruška .
Hráči zápasu: K. Petrželka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - KUNC Stanislav (N), BAUER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.