Lhota nasázela bůra Rapidu


Branky


0

V rámci 23. kola krajského přeboru se odehrál zápas mezi Rapidem a Lhotou, který dopadl jasnou výhrou hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní gól

Rapid dnes nastoupil bez posil doubravského Senca, což napovídalo tomu, že by favoritem měla být hostující Lhota. A již v desáté minutě se předpovědi potvrdily. Vladislav Fiala utekl po levém křídlem a přihrávkou pod sebe našel Matěje Strejčka, jenž si hodil míč na silnější pravou nohu a přesnou střelou na bližší tyč otevřel skóre. Ve 26. minutě si připsal svůj první gól v této sezóně Daniel Ritschel a vyvrátil jím svá slova, že branku dokáže přestřelit i z brankové čáry. Lhotský záložník totiž zvolil netradiční způsob rozehrání rohového kopu a zakroutil balón přímo na bránu, kde míč sice chytil Petr Beke, sudí Kříž ale po krátké poradě s postranním rozhodčím došel k názoru, še míč překročil brankovou čáru a branku zpětně uznal. Své si o verdiktu rozhodčího pomysleli domácí příznivci, někteří i nahlas. Sám střelec druhého gólu Dan Ritschel si vzal slova jednoho z fanoušků "Já se z toho pobleju," k srdci a ve 38. minutě kvůli projevené nevolnosti střídal.

Debakl

Na další gól museli ve druhém poločase diváci čekat až do 62. minuty, kdy Vladislav Fiala vysunul do křídla Matěje Štrejčka, který ještě nahrál před prázdnou branku na Lukáše Čejku, který neměl problém s doklepnutím kulatého nesmyslu do sítě. V 66. minutě si čestný úspěch připsal i domácí Rapid. Po kličkované Františka Poláčka převzal štafetu Tomáš Davídek, který zcela bez povšimuntí lhotské defenzivy dokráčel až na penaltový puntík, odkud odklidil míč přesně za tyč Böhmovy branky. V 78. minutě ale šla ke slovu znovu Lhota. Pavel Nový vysunul do samostatného úniku Matěje Strejčka, který přidal svůj druhý gól. V 88. uzavřel utkání svou první jarní trefou Vojtěch Křelina a Lhota mohla slavit vysoké vítězství 1:5.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Lukáš - LHOTÁK Luděk, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.