1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Arsenal poslední domácí zápas nezvládl


Branky


0

Po vítězství v poháru, nyní na Arsenal čekal těžký úkol v podobě posledního domácího zápasu proti Sedmihorkám, které se ukázaly jako těžké sousto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka ovoce nepřinesla

Šimon již ve druhé minutě otevřel skóre. Dlouhý výkop Chadraby se snažil zkrotit Kýček, který následně vyhrál souboj s protihráčem a naservíroval míč do vápna úplně volnému Jakubu Šimonovi, jenž se mohl brankáře Špíny zeptat, kam to chce. Sedmihorky se rychle hnaly za vyrovnáním, Pařízek ale ve skluzu mířil vedle a Vaníčkův pokus sebral Chadraba. Poté, co z přímého kopu minul Špínovu bránu Müller, udeřilo na druhé straně. Také druhý tým tabulky dostal šanci v podobě trestného kopu, k němuž se postavil Marek Kroupa a ukázkovou střelou si možná zadělal na problémy s ochránci zvířat, protože vymetl všechny pavučiny Chadrabovy klece. O deset minut později už hosté vedli. Po rohovém kopu Pařízka zakončil přesně z malého vápna Patrik Dvořák. Ještě do poločasu mohli svěřenci trenéra Bohuslava Dvořáka zatížit konto domácích dalšími góly, ovšem s ránou Marcela Špíny i nebezpečnou jedovkou Červinky si Chadraba poradil.

 

Petrlák rozhodl

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky postupoval z úhlu na Špínu Kýček, ale volné místo u bližší tyče nenašel. Následně vyslal ze střední vzdálenosti zajímavou vlaštovku Dvořák a Chadraba měl co dělat, aby balon vyrazil na roh. Českolipští si také vypracovali šance, Burian s Karlíkem ale netrefili prostor vymezený třemi tyčemi. V 75. minutě se hráči Sedmihorek radovali potřetí, z hranice pokutového území napřáhl Miroslav Petrlák, jenž upravil na 1:3 z pohledu České Lípy. Minutu poté se do nevinného souboje se Špínou dostal Kýček, jeho počin ohodnotil hlavní rozhodčí Špidlen druhou žlutou kartou a českolipský útočník tak musel opustit kolbiště. Při odchodu ze hřiště odnesl Kýčkovu frustraci kbelík s vodou. Nutno však podotknout, že vyloučení bylo hodně přísné. Po tomto okamžiku vzplály emoce nejen na hřišti, ale i mezi střídačkami. Nic dalšího se už ve zbytku střetnutí nestalo, a tak si Sedmihorky po vítězství 3:1 odvezly plný počet bodů.

 



Ohlasy k zápasu


Arsenal Česká Lípa
Martin Šimon (trenér): První minuty se pro nás vyvíjely dobře, protože se nám povedl rychlý protiútok, který po přihrávce Dana Kýčka zakončil Kuba Šimon. Další průběh utkání byl vyrovnaný a ačkoliv se jindy k rozhodčím nevyjadřuji, tak si myslím, že tentokrát to sudí moc nezvládl, i když prakticky o nic nešlo. Soupeř byl ale velice kvalitní, na nás se podepsal pohárový duel, protože jsme neměli k dispozici všechny hráče. Navíc je chytali křeče, protože toho měli opravdu dost. Dan Kýček sice dostal dvě žluté karty, ale ani jeden faul nebyl. Byl to pro nás docela smolný zápas, ale musím říct, že kluky obdivuji za to, jak se k tomu postavili, protože to bylo pro ně hodně náročné a chci jim za to poděkovat.

FK Sedmihorky
Sedmihorky: Brzký gól, který jsme inkasovali nás nepoložil a první poločas byl podle našich představ. Do druhého poločasu jsme už nevstoupili tak aktivně a soupeř nás na chvíli dostal pod tlak. Postupem se ale hra vyrovnala a 3. gól přidal průnikem a následnou střelou Petrlák. Zápas splnil očekávání šlágru kola. Hrálo se kvalitní utkání a my jsme tak navýšili náskok na 13 bodů, a zároveň stanovili klubový rekord v počtu bodů v této soutěži.



Sestavy


Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - M. Burian [-] (69. R. Chyna [-] ) , O. Ráž [-] (58. L. Mígl [-] ) , J. Štálík [-] , T. Karlík [-] - L. Valta [-] , J. Mpong [-] , V. Brož [-] (58. M. Podroužek [-] ) , P. Muller [-] - D. Kýček [-] , J. Šimon [-]

FK Sedmihorky
M. Špína [-] - M. Marek [-] , L. Mach [-] (80. D. Holý [-] ) , M. Pařízek [-] , S. Kodr [-] - A. Vaníček [-] , M. Kroupa [-] (64. O. Kodr [-] ) , M. Petrlák [-] , P. Dvořák [-] - M. Špína [-] , M. Červinka [-]

ŽK: 39. D. Kýček - 36. A. Vaníček , 82. D. Holý . ČK: 76. D. Kýček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špidlen Patrik - ŠMÍD Miroslav, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 24 82:18 63
2 Pěnčín 24 78:18 62
3 FK Velké Hamry B 24 72:39 45
4 SK Skalice u České Lípy 23 55:30 44
5 TJ Spartak Chrastava 24 50:37 39
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 19
2 Radim Věchet 16
3 Miroslav Štemberk 15
4 Tomáš Kysela 15
5 Jaroslav Vacek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 105 65,6% 1
2 Jiří Klik 90 58,8% 0
3 Radek Hruška 50 40,0% 0
4 Josef Paulovič 40 52,6% 1
5 Miroslav Liška 35 56,5% 1
Zobrazit celou tabulku