Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice si na Třech Dvorech vylámaly zuby


Branky


0

Tři Dvory si jako první tým v této sezóně po zápase s Žiželicemi připsaly tři body. Žiželice na jaře nejsou tak jasně suverénní jako na podzim a po porážce ve Třech Dvorech se na rozdíl jednoho bodu přiblížilo druhé Hradištko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli 2-1

Žiželice nastoupily sebevědomě jako ve všech svých zápasech. Jejich vytažené obrany hned v 6. minutě zneužili domácí a Pokorný si pohrál s Capalkou v brance a otevřel skóre 1-0. Poté se u domácích žlutilo, Kubera s Doležalem dostali na uklidnění každý po jedné. Ve 30. minutě Korčák načasoval přihrávku a za obranu domácích poslal Kubelku, který se nemýlil a srovnal na 1-1. Do poločasu se ještě stihl představit Kocourek, který z pětadvaceti metrů umístil balón na vzdálenější tyč a vrátil vedení na stranu domácích 2-1. 

Tři Dvory si pojistily výhru

Do druhého poločasu šly oba týmy nabuzeny. Žiželice nechtěli dopustit první porážku v sezóně a domácí chtěli vyhrát a připsat si cenný skalp. V 58. minutě je k tomu přiblížil další brankou Pokorný 3-1. Žiželice se nevzdávaly a začaly tlačit. V 72. minutě zužitkoval další balón za obranu opět Kubelka a špičkou ho usměrnil přímo do branky 3-2. Zdálo se, že by hosté mohli soupeře dotáhnout, ale v 76. minutě Pokorný završil hattrick na 4-2. V 90. minutě už jen korigoval skóre Kubeš 5-2. Tři Dvory tak výhrou trochu Žiželicím zkomplikovaly cestu za postupem. 



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Řehák [-] - L. Doležal [-] , K. Kubera [-] (18. V. Dohanič [-] ) , P. Jirsa [-] , J. Kocourek [-] , O. Bašista [-] , P. Stempák [-] (80. R. Kubeš [-] ) , I. Pokorný [-] , J. Fila [-] , M. Kubera [-] , J. Malý [-] (56. J. Malý [-] )

SK Žiželice
P. Capalka [-] - M. Živný [-] - L. Kubelka [-] , O. Hůka [-] , J. Korčák [-] , J. Novotný [-] , J. Fořt [-] , M. Dlouhý [-] , M. Midloch st. [-] , D. Živný [-] , M. Bubeník [-] (70. M. Klčo [-] )

ŽK: 13. K. Kubera , 20. L. Doležal , 79. I. Pokorný , 80. J. Fila - 31. J. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FENCL Ivan - KUBEŠ Martin (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.