2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 14:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraje se na góly.


Branky


0

Oba poločasy byly divácky záživné. Zápas byl velmi vyrovnaný. První poločas ovládli hosté, kteří dostali balón za záda brankáře hned několikrát, ale gól si z hostujícího kádru nikdo nepřipsal. Po změnách v domácí jedenáctce se vykon Krásného Údolí několikanásobně zvýšil a druhý poločas patřil jim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden za všechny všichni za jednoho.

V prvním poločase na první pohled bylo jasné, že Otročín nechce zůstat na poslední příčce tabuky a chce se dostat před Krásné Údolí. První poločas hosté předváděli velmi pěknou hru, kterou přehrávali domácí tým. Celý poločas si Otročín vytvářel šance, kterým chybělo kousek štěstíčka. Otročínu se povedlo dostat balón za záda Vlastimila Olejníka a už by se slavilo nebýt spasitele Pavla Olejníka, který balón na brankové čářě vykopl a zažehnal tím nejvetší šanci hostí. I při druhé šanci domácí ukázali, že jsou týmem, který si kryje záda a opět musel místo brankáře zasahovat obránce domácích. Kromě těchto šancí se hosté dokázali i několikrát uvolnit a jít v přesile na domácí branku, ovšem ani z toho hosté nevytěžili gól díky nepřesné koncovce.

Za svojí říkanku si vykoledoval červenou kartu.

Domácí byli nuceni v druhém poločase něco změnit a do hry se dostali Korunka Filip, Kašpar Kamil a Flígr Daniel. Tyto změny měly velký efet na hru domácích, která se podstatně zlepšila. Domácí smazali převahu hostů a hra byla velmi vyrovnaná. Diváci si na gól museli počkat až do 75. minuty, kdy domácí rozehrávali standartní situaci. Centrovaný balón z práve strany šestnáctky usměrnil hlavou Ondřej Olejník. Brzo po prvním gólu se na hřišti,předčasně před červeným podnělím, červenalo. Místo červeného vajíčka dostal Policar Pavel červenou kartu za nevhodnou poznámku směrem k rozhodčímu. Domácí do konce poločasu ještě dokázali vytěžit z oslabení soupeře gól, který po individuální akci přidal Kokšál Martin. Konečný stav 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Velmi vyrovnaný zápas, kde Otročín předvedl kvalitní první poločas. Ovšem počítají se góly, které dneska rozholy o vítězi.




Sestavy


TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Kokšál [-] , D. Bůžek [-] - D. Vlček [-] , P. Olejník [-] , O. Olejník [-] , T. Staněk [-] (22. F. Korunka [-] ) - R. Hrabě [-] (75. D. Flígr [-] ) , M. Korunka [-] , J. Jůn [-] (55. K. Kašpar [-] )

TJ "Budoucnost" Otročín
O. Nepraš [-] - I. Šoulej [-] , P. Policar [-] , M. Šipula [-] , L. Herold [-] , R. Pečimúth [-] , J. Oslík [-] , J. Červený [-] , V. Grban [-] (75. R. Beck [-] ) , R. Bleha [-] , K. Baxa [-]

ŽK: 25. O. Olejník , 80. R. Hrabě . ČK: 80. P. Policar .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - MICHALEC Martin (N), KROUPA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.