Strašice potvrdili formu


Branky


11. L. Pigula , 22. Š. Huttr , 75. L. Pigula
0

Ideální fotbalové počasí a spoustu diváku.Takhle vypadla souboj , který se odehrál na Břasském hřišti. Strašice makaji na tom, aby příští sezona pro ně začínala o třídu výš a všechno tomu nasvědčuje.Minulý zápas těchto soůpeřu Skončil 3:2.Ovšem břassy vedli 2:0 a nedokázali vydržet tlak Strašic a tak to Strašice otočili na 3:2. Dnešní souboj byl také velmi zajímavý a zbytek se dozvíte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci vědeli co chtějí

Do zápasu Strašice vstoupili tak, jak si řekli v kabině a každý si plnil to, co měl. A v 11 minutě už vedli zaslouženě 1-0 a to, když zahravál přímý kop Šimon Huttr a golman balon pouze vyrazil a pozorný Ladislav Pigula dorazil do sítě. Po golu Strašice byli dál aktivní a tvořili si další šance a ve 22 minutě se dostali do dvoubrankového vedení a to po zásluze Šimon Huttr. Do konce poločasu si Strašice vytvořili více šancí než domácí a zaslouženě se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Strašice.

Hra se nezměnila

Do druhého poločasu vstoupili domáci aktivněji a snažili se udržet stav utkáni a zistili , že si zvolili tu zprávnou cestu .I ve druhém poločase se hostům vyplatil aktvní přistup a ve 75 minutě se dostal k mýči Ladislav Pigula a přidal svou druhou branku.Domáci s pohodou zápas dohráli a zaslouženě si z Břas odvezli 3 body.Byly jste na tomto zápase ? Pak určitě ohodnotě , jak se vám libilá atmosféra a jestli ste byly spokojeni s občerstvením.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Do zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme si řekli v kabině a všichni chtěli hrát, měli pohyb. Břasy se ale nevzdávaly a byl to nepříjemný protivník, ale nejdůležitější jsou 3 body, které jsme zaslouženě uhráli. Konečně jsme hráli celých 90 minut a né 45 jako předchozí zápasy. Teďka příští týden máme volno a tak máme 14 dní na to se připravit na další utkání a hlavně hrát stejně jako toto utkání a hlavně ten zápas nepodcenit, protože zajíždíme do Kakejcova a určitě Kakejcov bude bojovat a sám se neporazí.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavsa Radek - SOUČEK Pavel (N), HOJSÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.