Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta Sulkov doma utrpěla debakl


Branky


0

Celkem šest gólů viděla zhruba čtyřicítka diváků v Sulkově. Ani z jednoho však neměli radost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balvínův poločas

Skóre se neměnilo až do 35.minuty zápasu. V té době zaúřadoval Jiří Balvín a poslal hosty do vedení. A byl to ten samý hráč, který o sedm minut později vedení zvýšil. Ve 42.minutě už tedy Všeruby vedly 2:0 a na poločasovou pauzu odcházeli v lepší náladě hráči z týmu hostů.

Hosté si zápas ohlídali

Ani ne po dvou minutách od úvodu druhé ho poločasu padla další branka. Ve 47.minutě se o ni postaral Jakub Herák a domácím už řádně teklo do bot. Jejich snaha zvrátit vývoj utkání však byla marná. Místo toho se opět radovali hosté. Na 4:0 zvyšoval v 65.minutě Václav Greiner a přesnou trefu si připsal i za dalších 5 minut. Takže 5:0. Zápas se mohl dohrát už jen z povinnosti, ale hosté si ještě jednou užili pocit vstřelené branky. V 88.minutě ji dal Jan Hyrát, hráč minulého kola. Nakonec se skóre zastavilo na výsledku 0:6 z pohledu domácích. Hosté z Všerub jsou stále ve hře o postup - na vedoucí tým tabulky - FK Bohemia Kaznějov B ztrácejí 2 kola před koncem sezóny 3 body.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Uzel [-] , R. Valenta [-] (35. P. Pecháček st. [-] ) , P. Pecháček ml. [-] , D. Mečl [-] , D. Králík [-] , M. Janout [-] , M. Gruber [-] , M. Boreček [-] , M. Beran [-] (67. P. Kubík [-] ) , K. Batěk [-]

SK Všeruby
J. Jendek [-] , J. Vrba [-] , M. Hodina [-] , J. Balvín [-] (50. M. Čech [-] ) , J. Herák [-] , R. Přerov [-] (75. J. Dubský [-] ) , T. Mottl [-] , J. Hyrát [-] , V. Krýsl [-] (61. P. Rubáš [-] ) , V. Greiner [-] , P. Kotva [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - VAVROCH Zdeněk (N), HERÁK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.