Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V derby nakonec Křinec dokázal zápas otočit a odvezl si tři body z Hrubého Jeseníka


Branky


0

Ve šlágru 24. kola nastoupily proti sobě celky Hrubého Jeseníka a Křince. Domácí v utkání dvakrát vedli, ale Křinec dokázal vždy srovnat. Nakonec se mu podařilo vstřelit i vítěznou branku a Křinec si odvezl tři body z derby s Hrubým Jeseníkem po výhře 3:2. Pro domácí to byl teprve druhá prohra v jarní části sezóny a v tabulce Hrubému Jeseníku B patří 7. místo. Křinec naopak dál živí naději na postup do III. třídy z druhého místa, na které aktuálně ztrácí pouhé dva body, kdy oproti třetí Vrbici mají zápas k dobru a s druhýma Žitovlicema mají možnost zvítězit v posledním kole ve vzájemném zápase. Aktuálně však Křinci patří 4. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízu v poločase zajistil pro hosty Matěj Žmolil

Hrubý Jeseník B chtěl v derby proti Křinci zopakovat nějaký bodový zisk stejně tak jako v posledním domácím utkání proti Mcelům. Křinec naopak přijel vyhrát, jelikož stále živí naději na postup do III. třídy z druhého místa. Od úvodu utkání byli aktivnější domácí, hostům se nedařila jejich hra, naopak se přizpůsobili hře domácích. Domácí hráli většinu svých akcí dlouhými nákopy na své dva útočníky, kteří dělali obraně Křince problémy. Křinec si v útoku moc šancí nevypracoval, proti byla pozorná domácí obrana. Jako první se ze vstřelené branky radovali domácí, když dostali možnost zahrávat v 31. minutě přímý kop. K míči se postavil obránce Radek Stránský a přesnou střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci. Pro hosty to byl budíček, aby zlepšili svůj herní projev. Efekt se dostavil a hosté začali být nebezpeční i v útoku, kde se jim ale dlouho nedařilo zakončení. To se jim povedlo v poslední minutě prvního poločasu, kdy míč zatáhl hostující Lukáš Novotný a přihrál na penaltu volnému Matěji Žmolilovi, který krásnou střelou do šibenice od břevna zajistil vyrovnání svému týmu. Pro hostujícího záložníka to byla vůbec první trefa v sezóně. Poločas skončil remízou 1:1

Hosté dokázali vstřelit třetí branku a odvezli si tři body

Ve druhém poločase se domácí opět dostali do vedení, když chyboval hostující brankář Aleš Reich, když nedokázal udržet předchozí střelu, pouze jí vyrazil před sebe. Tam byl připravený domácí Marek Šifta, pro kterého již nebyl problém dát gól. Hostům se dlouho nedařilo na vstřelenou branku odpovědět, i když začali svého soupeře přehrávat. Domácí začali postupně díky teplému počasí odcházet fyzicky, čehož hosté dokázali využít. Nejprve v 70. minutě dokázal vyrovnat hostující Daniel Holas a o pět minut později poslal hosty do vedení kanonýr Pavel Chvojka. Hosté si již ve zbytku zápasu dokázali výsledek pohlídat a připsali si tři body za výhru 3:2. Zároveň slavili i vítězství v ostře sledovaném derby. 



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (útočník): "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, a to se taky potvrdilo. První poločas byl hodně vyrovnaný. Podařilo se nám jít do vedení, ale Křinec dokázal na konci poločasu vyrovnat. Druhý jsme bohužel odešli fyzicky a Křinec toho dokázal využít."

Křinec
Miroslav Ettl (trenér): "Do zápasu jsme nevstoupili dobře, byli jsme pasivní a přizpůsobovali jsme se hře soupeře. Nehráli jsme to, co jsme měli. Byli jsme poloviční než proti Mcelům. V dalších zápasech si už takhle hrát dovolit nemůžeme."



Sestavy


Hrubý Jeseník B
L. Pulda [-] - P. Otta [-] (46. T. Kučera [-] ) , J. Jeník [-] , L. Hora [-] , R. Stránský [-] - T. Jirouš [-] , T. Vyskočil [-] , D. Hájek [-] (46. M. Šifta [-] ) , T. Rybín [-] (46. J. Jeník [-] ) - J. Hájek [-] (46. Š. Šona [-] ) , T. Rais [-] (78. P. Línek [-] )

Křinec
A. Reich [-] - O. Trčka [-] , P. Brzobohatý [-] , L. Novotný [-] (71. M. Nýč [-] ) , V. Jouza [-] - L. Jouza [-] , M. Linek [-] , M. Žmolil [-] , D. Holas [-] - P. Chvojka [-] , M. Vymlátil [-] (62. Š. Vondrlík [-] )

ŽK: 72. T. Rais - 30. P. Brzobohatý .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Černý Martin - KURKA Miloš, ETTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.