Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

13.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Všeradice B potrápili vedoucí tým ENDECO Zdejcina.


Branky


0

Všeradice B přivítali v dalším kole na svém hřišti vedoucí tým tabulky ENDECO Zdejcina. Zdejcinští jeli na tento zápas s chutí a motivací vyhrát, a dovézt domu další cenné tři body, které jim pomůžou přiblížit se postupu do vyšší, tedy III. třídy skupiny A. Očekávala se jasná převaha hostů, což tak nakonec vůbec nebylo, domácí tým je velmi trápil a nedali jim nic zadarmo. Hosté věděli, že Všeradice jsou silný tým, zvláště, když jejich Áčkový tým měl zápas včera. Po takovémto utkání byly pro Zdejcinu tři body za výhru ještě sladší než obvykle. Jako obvykle na zápas přijelo hojné množství fanoušků ENDECO Zdejcina, kteří svůj oblíbený tým vždy podporují, na utkání se Všeradicema jich bylo více než fanoušků domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Premiéra rozhodčího Tichého.

Utkání Všeradice B : ENDECO Zdejcina začalo hvizdem pana rozhodčího Jiřího Tichého, nováčka, který zápas vedl, přesně v 16:30 hod. Rozhodčí měl v tomto utkání svojí premiéru a tak na zápas dorazil i delegát FAČR. První poločas začal slibněji pro hosty ze Zdejciny, ale jejich hra nebyla tak přesvědčivá jako jindy. Hned na začátku hry se po několika chybách v přihrávkách balon dostal do autu a byl z toho rohový kop pro domácí Všeradice. Míč se dostal střelou z rohu do vápna kde hlavičkoval Jakub Simandl do břevna, míč se odrazil zpět do hřiště a stejný hráč hlavičkou tentokrát trefil přímo síť, v deváté minutě tak vedl tým domácích 1 : 0 . Zdejcině po tomto golu stačily jen tři minuty na vyrovnání skóre. I na straně hostů se kopal roh, balon se dostal na Lukáše Helebranta a ten se nohou trefil za brankáře domácích Milana Nájemníka. Ve dvanácté minutě se tak stav změnil na 1 : 1 . Po vyrovnávacím golu hra nebyla chvilku přesvědčivá ani na jedné straně hřiště, domácí se sice dokázali dostat na vzdálenost ze které se dá střílet, ale obrana Zdejciny je do větších šancí nepustila. Hosté měli pár přihrávek, které skončily dřív než začali. Když se pak několikrát utrhnul hráč hostů, byla z toho obrovská šance, ale všechny střely šly buď o pár centimetrů vedle, nebo si s nima poradil brankář domácích. Pro hosty přišla ve čtyřicátéprvní minutě  špatná zpráva. Lukáš Helebrant šel do skluzu který nevydrželo jeho koleno. Do konce poločasu tak stál u postranní čáry a o poločase pro něj s největší pravděpodobností skončila tato sezona. Žádné další branky nepadly a tak se do šaten odcházelo za stavu 1 : 1 .

Tým ENDECO Zdejcina si vydřel další cennou výhru.

Druhý poločas začal se změnou v sestavě, za zraněného Lukáše Helebranta nastoupil Radek Roubal s číslem 4. Tento poločas začal lépe pro hosty ze Zdejciny, Radek Roubal hru rozhýbal a tak se naskytlo více šancí. K vidění bylo v obou poločasech několik zákroků na kartu, ale rozhodčí zatím žádnou nevytáhl, což někteří fanoušci nesli špatně a jak už to bývá, nadávali a hádali se, zda to bylo či nebylo na tu takovou nebo takovou kartu. Hra to byla chvíli celkem vyrovnaná, šance byli k vidění na obou stranách. Hosté v šedesátépáté minutě střídali, hráče Davida Pikla za Miroslava Zárubu. Jakmile Záruba nastoupil na hřiště naskytla se mu šance na gol, přihrávku mu poslal kapitán David Vokáč, ale střela Zárubovi nesedla, balon mu trochu poskočil a tak ho trefil ze špatného úhlu, střela sice branku neminula o moc, ale minula. Brankář domácích odkopem od své branky poslal míč a daleko na půlku hostů, čímž se naskytla velká šance domácích. Střela šla přímo do branky, ale brankář Zdejciny Martin Šafránek předvedl krásný zákrok a míč za svá záda nepustil. V šedesátésedmé minutě rozhodčí Tichý vytáhl první kartu zápasu, obdržel ji hráč s číslem 11 Tomáš Kunc ze Všeradic. Uběhlo sedm minut a kartu si vysloužil i Patrik Kroka z týmu ENDECO Zdejcina. Zdejcina od sedmdesáté minuty měla hru spíše ve svých rukách, kapitán David Vokáč měl několik šancí ale dvě střely šly na brankáře a jedna mimo bránu. I střídající Miroslav Záruba si vytvořil další šanci, ale ani ten ji neproměnil. V osmdesátéčtvrté minutě se za půlkou utrhl s balonem Milan Chovančík, který nenastoupil jako tradičně v útoku ale v záloze, přeběhl s balonem okolo několika protihráčů kteří se ho snažili zastavit, doběhl až do velkého vápna a přesně mířenou tvrdou střelou poslal svůj tým do vedení. Do konce zápasu se ještě domácí dostali do šance srovnat stav, ale balon do sítě přes brankáře Šafránka nedostali. V devadesáté minutě přišel na straně domácích úplně zbytečný faul a tak si hráč, který vstřelil i branku, Jakub Simandl ze Všeradic vysloužil ještě žlutou kartu. Po odkopu balonu rozhodčí zápas ukončil za stavu 1 : 2 . A tým ze Zdejciny tak nepřerušil svojí šňůru výher v řadě. Fanoušci týmu hostů ENDECO Zdejcina, byli celé utkání slyšet, když podporovali svůj tým, dokonce s sebou měli i vlajku s názvem svého milovaného klubu. Za jejich podporu jim hráči po skončení utkání poděkovali potleskem.



Ohlasy k zápasu



OK ENDECO Zdejcina
Radek K. - vedoucí týmu: Dnešní zápas byl velmi vyrovnaný, jeli jsme sem pro tři body, což se nám nakonec povedlo, ale tyto body jsou vážně vydřený. Jsme rádi že jsme zase o krok blíž postupu.



Sestavy


FK Všeradice 1932 B
M. Nájemník [-] - T. Kunc [-] , M. Silbernágl [-] , R. Hruška [-] , J. Lener [-] (73. T. Anděl [-] ) , M. Procházka [-] , J. Simandl [-] , D. Bambas [-] , T. Kulhavý [-] , D. Pešek [-] , P. Staněk [-]

OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Vandas [-] , K. Bína [-] , J. Roll [-] - M. Lepšík [-] , P. Kroka [-] , L. Helebrant [-] (45. R. Roubal [-] ) , O. Choc [-] - D. Vokáč [-] , M. Chovančík [-] , D. Pikl [-] (65. M. Záruba [-] )

ŽK: 67. T. Kunc , 90. J. Simandl - 74. P. Kroka .
Místo: Všeradice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Jiří - ŠEBEK Stanislav (N), BUDÍN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.