Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B se po vysoké domácí výhře zachránil ve III. třídě


Branky


21. P. Kozel , 37. P. Kozel (p.) , 52. R. Večeřa , 59. L. Dvořák , 60. R. Večeřa , 66. M. Gregar , 83. M. Láznička
0

Béčko Radostína si poradilo lehce s již sestupujícím Rovečným v poměru 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín dvakrát skóroval

Radostínští v dnešním utkání vstoupili do hry aktivně a po rohu se do slibné akce dostal Petr Kozel, kterého však hostující gólman Martin Petr vychytal. Následovala další pěkná střela z pětadvaceti metrů od Inwalda Jana, kterou opět gólman Petr chytil. Domácí v tlaku nepolevovali a v 21. minutě po rohovém kopu dokázal skórovat Kozel Petr - 1:0. V 37. minutě dostali domácí po nepříliš přesvědčivém faulu hostů penaltu, kterou Petr Kozel proměnil - 2:0. O drama utkání se mohl postarat hostující útočník, který prošel přes tři obránce a nastřelil tyčku. V takovémto stavu se dohrál poločas utkání.

Radostín se ve druhé půli rozstřílel

Po přestávce domácí v tlaku nepolevili a v 52. minutě  dostali šanci přímého kopu z pětadvaceti metrů, s kterým si Rostislav Večera výborně poradil - 3:0. Další pěkně kopnutý roh zužitkoval střídající Luboš Dvořák - 4:0. Domácí byli při chuti a v tlaku nepolevili, o další pěknou akci se postaral Gregar Martin, který z křídla centroval balon na vápno, kde našel Rostislava Večeřu a ten skóroval podruhé, 60. minuta -  5:0. V 66. minutě opět unikl po lajně Martin Gregar a nyní už sám skóroval - 6:0. Na 7:0 završil utkání v 83. minutě střídající Miroslav Láznička. Domácí zakončí příští týden sezónu na hřišti Hamrů B, hosté z Rovečného přivítají další sestupující tým Štěpánov B.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Věděli jsme, že v dnešním zápase vede klíč k záchraně jen v podobě výhry nad již sestupujícím Rovečným. Odevzdaný soupeř nekladl žádný odpor a my jsme se očekávaným vítězstvím zachránili.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] (46. L. Dvořák [-] ) , P. Inwald [-] , T. Litochleb [-] - P. Gregar [-] (60. M. Láznička [-] ) , J. Novotný [-] (68. M. Šimek [-] ) , R. Večeřa [-] , M. Gregar [-] - P. Kozel [-] (46. L. Invald [-] ) , D. Toman [-] (68. J. Koudela [-] ) -

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Dlouhý [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , K. Jančík [-] (68. J. Fousek [-] ) , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

ŽK: 15. J. Inwald , 24. T. Litochleb .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - KŘÍŽ Daniel, PÓL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.