Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak vypráskal ze svého hřiště Královské Poříčí, v závěru ale přišel o čisté konto


Branky


0

Spartak velmi vážně usiluje o postup, a tak nehodlal rozhodně podcenit ani utkání proti Poříčí. A tak nenechal nic náhodě a třemi zásahy rozhodl už v první půli. Svému soupeři nedal prakticky žádnou šanci a nakoenc zaslouženě zvítězil. Dlouho se zdálo, že ve druhé půli už snad ani branka nepadne, ale trpěliví diváci se nakoenc v závěru utkání dočkali parádního zakončení. Spartak totiž nejprve dvakrát navýšil své vedení, ale závěr utkání mu trochu zhořčilo vsítění Baníku, které připravilo brankáře Vodenku o čisté konto. I tak ale Chodov s desti body vede celou tabulku s tříbrankovým náskokem. V příštím týdnu si však dopřeje volno, a tak se na něj může druhé Krásno opět dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov nic nepodcenil a rozhodl už v první půli

Spartak se ihned po úvodním hvizdu ujal iniciativy a od začátku utkání kontroloval. Měl navrch a vytvářel si také velké množství šancí a až na drobné nebezpeční po rohových kopech soupeři prakticky nic nedovolil a podle toho se také odvíjely změny na ukazateli skóre, který už v deváté minuě hlásil první branku v podání Chodova, o níž se postaral Jakub Smolka. Asi nejdůležitější moment utkání pak přišel o dalších devět minut později, když se prosadil po nacvičeném signálu zkušeným zakončením střelou k tyči Filip Vilinger, který tak dodal Chodvou bezpečným vedením celkem komfortní pohodu. V osmatřicáté minutě se pak trefil Filip Vilinger ještě jednou a dalším zvýšením vlastně uzavřel poločas, který tedy Chodov ovládl v poměru 3:0.

Dlouho nic a pak tři trefy v posledních minutách

Ve druhé půli už týmy trochu zvolnily, přesto měl ale Chodvo stále navrch a hru zkušeně kontroloval. Všemu nebezpečí se však nevyvaroval a dovoli soupeři nepříklad nastřelit břevno. Sám si ale také vytvořil mnoho šancí, ale střelecky se nikomu nezadařilo a na první zásah druhé půle se velmi dlouho čekalo. Ve chvíli, kdy už si asi každý myslel, že už ani žádný nepadne, se však do šance dostal Michal Kopecký a zvýšil na 4:0. O dvě minuty dél, přesněji tedy v pětaosmdesáté minutě na něj pak ještě dokázal navázat Alexander Tóth a pátá trefa byla na světě. Nakonec se ale dočkal také Baník, když asi minutu před koncem připravil Vodenku o čisté konto Pavel Bureš. Koenc tak byl pro Chodv sice trochu hořčí, ale radost z bodů už mu Poříčí nevzalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Na Poříčí jsme byli celkem připravení a věděli jsme, co od něj můžeme asi čekat protože shoda okolností zaslala náš A-tým na hřiště A-týmu Poříčí v naprosto stejný čas, a tak bylo jasné, že to bude skutečný souboj rezerv bez výrazného posílení. A s touto přímou konfrontací jsme se dokázali vypořádat skvěle. Utkání jsme kontrolovali, měli jsme na navrch, soupeř se prakticky k ničemu nedostal a my jsme rozhodli vlastně už v první půli. ve druhé půli už to bylo o něco volnější, ale i tak jsme byli lepší a zaslouženě jsme zvítězili.

Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - F. Vilinger [-] , M. Boči [-] (46. B. Benda [-] ) , J. Kůrka [-] (46. A. Tóth [-] ) , J. Smolka [-] , R. Jesipčuk st. [-] (57. J. Frána [-] ) , J. Jiroušek [-] (82. P. Binias [-] ) , M. Hopf [-] , P. Macák st. [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - S. Malý [-] , P. Bureš [-] , V. Číž [-] (84. M. Tušinovschi [-] ) , R. Prchal [-] , M. Harvánek [-] (51. P. Marci [-] ) , L. Dufek [-] , L. Friml [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , J. Malášek [-] (67. J. Fišer [-] )

ŽK: 52. R. Jesipčuk st. , 55. M. Kopecký - 53. L. Friml , 60. J. Malášek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Vaněček Petr - KISS Štěpán (N), WAGNER Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.