3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla po přestávce


Branky


65. M. Sýkora (p.) , 76. D. Hrůza , 89. P. Pospíchal - 48. L. Bednář
0

Měřínské Béčko potvrdilo roli favorita a porazilo Jimramov o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V sobotním zápase za idealního počasí nastupovala obě mužstva s ciíem získat tři body a zůstat v kontaktu s čelem tabulky. Hosté přijeli v celku oslabené sestavě a měli pouze 11 hráčů čehož chtěli domácí využít a od začátku se tlačili před hostujícího golmana se snahou otevřít skóre. Několikrát zahrozili po stranách, avšak jejich pokusy ztroskotavaly na finálních nahrávkách, které by dokázaly otevřít skóre. Hosté ovšem také svoji bojovností hozili a jejich útoky musela domácí obrana odvracet. Nejvážnější šanci hostů z poloviny první půlky zlikvidoval se štěstím domácí golman a jelikož ani snaha domácích otevřít skóre ovoce nepřinesla, odcházelo se do kabin za stavu 0:0. 

Měřín B otočil zápas třemi góly

Vstup do druhé půlky měli lepší hostující borci z Jimramova, kteří po standartní situaci v 48. minutě dokázali svým důrazem na hranici malého vápna dotlačit míč za záda domácího brankáře a otevřeli tím skóre zápasu ve svůj prospěch. Postaral se o to hostující hráč Bednář. Zápas se hrál celkem v tempu s mnoha osobními souboji. V jednom z takových přehnal hostující obránce svůj důraz a rozhodčí nařídil penaltu, kterou v 65. minutě proměnil domácí kapitán Sýkora a srovnal tím skóre zápasu na 1:1. Od té chvíle to byl Měřín, který si vytvářel více příležitostí ke vstřelení branky avšak bez úspěchu. Hosté hrozili pouze svýmy rohy které ovšem domácí vždy dokázali odvrátit. Běžela 76. minuta a domácí zahrávali přímý kop kterého se chopil Hrůza a svým ne příliš povedeným centrem s velkým přispěním jimramovského brankáře otočil skóre zápasu na 2:1 pro domácí Měřín. Domácí se snažili přidat další branku. Avšak prozatím opět bez úspěchu. Hosté svým střídáním přidali na tempu a snažili se průběh zápasu dohnat, ale také domácí byli proti. Blížil se konec zápasu. V 89. minutě dokonal obrat Měřína Pospíchal, který ranou pod břevno propálil vše co mu stálo v cestě a stanovil tak konečný stav zápasu na 3:1 pro Měřín.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Od zápasu jsem očekával, že se budeme snažit odčinit porážku z minulého týdne v Pohledci, ale chyběly nám finálové přihrávky. Naše hra opět nebyla podle mých představ. V druhé půlce jsme rychle inkasovali a pak jsme se na otočení výsledku hodně nadřeli, ale body jsou naše a to je důležité. Příští týden jedeme na vedoucí tým Dolní Rožínky, kde očekávám 100% přístup všech hráčů.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Klasický Měřín, málo hráčů, neoblíbený soupeř a další prohra. Dnes jsme navíc hráli v opravdu poslepované sestavě, a kdyby nepřijeli dorostenci , kterým tímto děkuji, tak jsme kvůli zraněním dohrávali v devíti. Byli jsme pod stálým tlakem domácích, a i když jsme se po dobře zahrané standardce dostali do vedení, bylo jen otázkou času, kdy se domácí prosadí. Zápas nakonec rozhodla chyba brankáře Hlaváče, ale ten nás už tolikrát podržel, že měl nárok taky něco zazdít. V Měříně se nám dlouhodobě nedaří, ale budeme sem jezdit tak dlouho, dokud to nezlomíme. (smích)



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Jurek [-] - D. Hrůza [-] , M. Sýkora [-] (81. S. Bartušek [-] ) , T. Hrad [-] , L. Doležal [-] (85. P. Chaloupka [-] ) , J. Vokoun [-] , D. Horák [-] , D. Kolouch [-] , P. Jůda [-] (68. P. Pospíchal [-] ) , M. Kolda [-] , Š. Král [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - R. Šimon [-] , J. Sedlák [-] , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] - P. Krejčí [-] (73. P. Novotný [-] ) , J. Buchta [-] (80. M. Krejčí [-] ) , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (64. J. Prüger [-] ) -

ŽK: 53. V. Dostál , 79. R. Šimon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - , PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.