0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 10:15

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: První pražské derby zvládla Aritma


Branky


0

Po celý zápas tahali Vokovičtí za delší konec a po zásluze si připisují tři body. Gólman Aritmy Stareček se navíc činil, za nerozhodného stavu lapil dva pokutové kopy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálené šance

Do pražského derby vstoupila mnohem lépe Aritma, více držela balón a byla nebezpečnější. Díky aktivnímu napadání hráčů Admiry byli hosté schopni narušovat rozehrávku domácích už v samém zárodku a vypracovávat si vlastní šance, které však nedokázali zužitkovat. Začalo to Turbákem, kterého vysunul Rybka, a záložník Aritmy upaloval sám na gólmana Víška. Pokus o přehození ale nedopadl úspěšně.

 

O pár minut později vybojoval balón Rybka a přes Modra se dostal míč k Mackovi, jehož slabá rána domácího brankáře nevystrašila. Admira zkoušela hrozit alespoň ze standardních situací, ale po jedné z nich naopak málem sama inkasovala. Na půlicí čáře se srazil Macek s jedním z domácích stoperů a k volnému míči se přiřítil Turbák, jenž postupoval sám na brankáře. Vypálil jen těsně vedle!

 

Zahrozil také svými hlavičkami Ambrus, leč neúspěšně. Před koncem poločasu se ještě dostal na vápně ke střele Květoň a míč tečoval znovu Ambrus. S velkým štěstí pro domácí se ztečovaný míč nevešel mezi tři tyče.

Dvojitá penalta

Po poločasové přestávce hráči Admiry trochu ožili a začali se tlačit směrem dopředu. Všechny centry a standardní situace však k ničemu nevedly. A tak se Komínek rozhodl využít zaváhání hostujících stoperů a dlouhým nákopem vysunul Majera, který byl faulován. Po pár okamžicích to tak alespoň vyhodnotil hlavní rozhodčí a domácí měli výhodu pokutového kopu.

 

K jeho exekuci se postavil Nádeníček, jenže Stareček jeho pokus k levé tyči vyrazil. Pomezní sudí však správně signalizoval, že se gólman pohnul dříve z brankové čáry směrem dopředu, a tak se penalta opakovala. Tentokrát si Nádeníček vybral střed brány a na Starečka si nepřišel ani napodruhé! Aritma trestala v 56. minutě. Martin Macek šikovně rozehrál rohový kop a míč skončil až v síti. Stejný hráč měl navýšení vedení na kopačce za další dvě minuty, po Turákově přistrčení tečoval jeho ránu domácí Herc nad břevno.

 

Potvrdit vítězství mohl Rybka, ale ve všech třech stoprocentních šancích zklamal. Hřebíček do rakve domácích tak musel udělat až v 87. minutě střídající Filip Podobský, který dostal od Modra krásnou průnikovou přihrávku, obešel gólmana Víška a zvýšil na konečných 0:2.

 

Hodnocení obou trenérů a penalta domácích

 

Foto: Facebook SK Aritma Praha Fotbal, oficiální web klubu FK Admira Praha a Svatopluk Samler



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Naše hra nebyla super, nebyla tragická, ale nebyla dobrá. Vázla nám kombinace, přechodová fáze, hráli jsme pomalu. Do šancí jsme se dostávali těžko, hosté přijeli bránit, od první minuty zdržovali. Udělali jsme několik chyb v rozehrávce, z čehož pramenily brejky a šance hostů. Do druhé půle jsme chtěli něco změnit, což se povedlo. Pak přišla penalta, tu jsme neproměnili a v podstatě minutu po ní jsme inkasovali přímo z rohu. Byla to od nás křeč, chtěli jsme, ale nebyla tam od nás kvalita. Aritma si odsud zaslouženě odváží body.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Kluci podali výborný výkon, naše výhra byla zasloužená. Vytvořili jsme si více šance, škoda, že jsme je hlavně v prvním poločase neproměnili, zápas se mohl vyvíjet klidněji. Vyzdvihávat jednotlivce je těžké, protože to byl kolektivní výkon. Ale jmenuji Honzu Starečka, při dvojité penaltě nás podržel, což asi zápas rozhodlo. Kdybychom prohrávali 1:0, i když jsme byli lepší a vytvářeli si šance, tak by se utkání vyvíjelo úplně jinak.“



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - Š. Zahálka [-] , J. Šmidrkal [-] (60. P. Zolotuchin [-] ) , M. Paťha [-] , B. Nádeníček [-] (86. M. Vachoušek [-] ) , J. Mošna [-] , J. Michálek [-] (60. J. Šimek [-] ) , J. Martinic [-] (82. P. Jackl [-] ) , T. Majer [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - J. Troníček [-] , O. Rybka [-] (83. I. Bogár [-] ) , T. Modr [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] (72. F. Podobský [-] ) , L. Květoň [-] , R. Turák [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] (76. M. Pivrnec [-] ) , F. Turbák [-]

ŽK: 3. Š. Zahálka , 53. O. Herc , 57. S. Komínek - 49. R. Turák , 49. J. Stareček , 60. L. Hrabák .
Hráči zápasu: J. Stareček .
Počet diváků: 276. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.