Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeradice doma vyhráli první zápas sezony proti Mořině


Branky


0

Mořina přijela na první utkání na hřiště Všeradic. Určitě chtěli uhrát nějaký příjemný výsledek, ale přijeli přesně v jedenácti a domu nakonec odjeli s porážkou 5:1 , tři body si tak do tabulky zapsali domácí Všeradice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních čtyřicetpět minut patřilo domácím

Zápas který vedl pan rozhodčí Josef Bican začal úvodním hvizdem v novém sezoně na hřišti Všeradic. Domácí tým si od začátku šel pro vítězství a na hře to bylo vidět, Mořina se trápila a hned v páté minutě dostal tým hostů prní branku, střelcem byl Stanislav Šebek a skore se tedy hned v prvních minutách upravilo na 1:0 . Na další branku nemuseli diváci čekat dlouho, v šestnácté minutě potrestal chybu v obraně znova domácí hráč Stanislav Šebek a zvedl vedení Všeradic na 2:0 a na konečný výsledek prvního poločasu 3:0 upravil skore Jakub Simandl ve dvacátéprvní minutě. Do konce prvního poločasu se již žádný tým netrefil a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0 .

Tři branky v druhém poločase a konečná výhra domácích

Do druhého poločasu již nenastoupil domácí hráč a střelec jedné branky Jakub Simandl, nahradil ho Jakub Kácha. Mořina chtěla nastoupit určitě lépe než v prvním poločase, ale situace se opakovala skoro stejně, hned tři minuty po zahájení druhého poločasu se ve čtyřicátéosmé minutě trefil střídající Jakub Kácha a toto střídání se tedy ukázalo jako správná volba. Padesátášestá minuta přinesla gól i střídání, oboje na straně domácích Všeradic, branku vstřelil Martin Silbernágl a střídal Vladimír Linhart za Tomáše Vejvodu. V dalších minutách nebyla hra nijak ohromující, ani u Všeradic a ani na straně Mořiny, Všeradice ještě během osmi minut třikrát střídali a to v 64. , 68.  a 72. minutě, hřiště opustili hráči Martin Kulhavý, Stanislav Šebek a Petr Jakoubek , nahradili je Ondřej Silbernágl, Jan Krejbich a Filip Lébr. Domácí Všeradice trochu upustili od předchozíno nasazení a nehráli již tak dopředně, polevili i v obraně a to v posledních minutách potrestal Roman Kubín z Mořiny, v osmdesátédeváté minutě vstřelil branku a upravil tak konečné skore na 5:1 . Zápas skončil výhrou domácího celku a tak se ve Všeradicích mohli radovat z prvních třech bodů v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Všeradice 1932
Silbernágl hráč: No, byla to paráda, vyhráli jsme, máme první tři body, nakonec jsme sice trochu přestali hrát a dovolili jsme protihráčům dát gol, ale naštěstí to výsledek nijak neohrozilo.

Mořina
hráč R.K.: Co na to říct... Bohužel jsme vstoupili do nové sezony prohrou, ale nesmíme si to moc připouštět, do dalšího zápasu musíme vkročit lépe.



Sestavy


FK Všeradice 1932
M. Nájemník [-] - P. Jakoubek [-] , M. Silbernágl [-] , P. Jakoubek [-] (72. F. Lébr [-] ) , M. Augusta [-] , V. Vynš [-] , M. Kulhavý [-] (64. O. Silbernágl [-] ) , V. Linhart [-] (56. T. Vejvoda [-] ) , J. Suchý [-] , S. Šebek [-] (66. J. Krejbich [-] ) , J. Simandl [-] (46. J. Kácha [-] )

Mořina
J. Krátký [-] - J. Kubín [-] , M. Váňa [-] , L. Jambor [-] , D. Kratochvíl [-] , M. Hašek [-] , R. Kubín [-] , D. Váňa [-] , Z. Žáček [-] , T. Brož [-] , M. Matlyak [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICAN Josef - LOJÍN Václav (N), JIROŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.