1:1
(1:0)
51. D. Roman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Zadní Třebaň a Zdice skončil remízou, v prvním zápase sezony si tak oba týmy připsaly jeden bod


Branky


0

V nové sezoně se hráči Zadní Třebaně předvedli poprvé na domácím hřišti proti týmu Olympia Zdice. Zápas nakonec skončil remízou a oba týmy si tak zapsaly po jednom bodu do tabulky. Na utkání dorazilo velmi málo fanoušků a tak se zápas odehrával docela v tiché atmosféře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe domácí

První utkání těchto zýmů se odehrál na hřišti v Zadní Třebani, domácí se zde utkali s týmem ze Zdic. Celý zápas vedl pan rozhodčí Josef Pos, který úvodním hvizdem zahájil sezonu pro tyto dva týmy. Lépe se na začátku vedlo domácímu týmu, s balonem si hráči rozumněli a vytvořili si několik šancí, které ale nakonec skončili mimo branku, nebo v rukavicích brankáře ze Zdic. Hosté ale nebyli o mnoho pozadu, i oni se párkrát dostali do šance na gól, ale ani oni nemířili přesně. První branku diváci viděli ve dvacáté minutě, za záda brankáře Zdic se trefil Jan Palička a domácí tým tak vedl 1:0 . Ve třicátédruhé minutě se u hostů střídalo, hřiště opustil obránce Václav Novák a místo něj nastoupil Roman Hunyady. Zbytek prvního poločasu hráli oba týmy celkem vyrovnanou hru, nepadl žádný další gól a do šaten se tak po čtyřicetipěti minutách odcházelo za stavu 1:0 .

Druhý poločas lépe vyšel hostům

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily s chutí vstřelit nějaké góly a připsat si první důležité tři body. Nenastoupil již ale zdický záložník Denis Kroka, nahradil ho ve čtyřicátéšesté minutě Patrik Kavur. V padesátéprvní minutě se po rohovém kopu do branky domácích trefil David Roman a vyrovnal tak skore na 1:1 . Padesátousedmou minutou skončilo utkání pro Júliuse Horvátha, na hřišti ho vystřídal Vladimír Čermák. I přes šance na obou stranách nepadl žádný gól, největší šanci měl domácí hráč Roman, ale jeho střelu na poslední chvíli vyrazil brankář ze Zdic Jan Křemen. Šedesátápátá minuta byla ve znamení dalšího střídání u domácích, odešel Jan Neubauer a vystřídal ho Tomáš Fojt. Ani ten ale nepomohl ke vstřelení další branky. Poslední střídání Zadní Třebaň využila v sedmdesátéosmé minutě, hráče a kapitána Jana Paličku vystřídal Dan Neubauer. Hosté chtěli vyhrát a tak v osmdesátésedmé minutě odešel záložník Tomáš Trnka a nahradil ho útočník Tomáš Havrda. Další branka už ale nepadla a tak pan rozhodčí ukončil zápas za stavu 1:1 a oba týmy si připsaly jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
Vedoucí mužstva: Škoda že jsme dneska neuhráli lepší výsledek, myslím že jsme na to měli, remíza je sice bod ale výhra jsou tři. Příště to snad budou ty tři body. Určitě se budeme snažit aby to dopadlo lépe.




Sestavy


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Sochacký [-] - R. Pazdera [-] , R. Chmelík [-] , L. Burián [-] , J. Soukup [-] , J. Palička [-] (78. D. Neubauer [-] ) , J. Neubauer [-] (65. T. Fojt [-] ) , M. Kapoun [-] , O. Fojt [-] , J. Horváth [-] (57. V. Čermák [-] ) , M. Čermák [-]

TJ Olympie Zdice B
J. Křemen [-] - J. Jánský [-] , D. Jungwirth [-] , V. Novák [-] (32. M. Hunyady [-] ) , S. Bača [-] - D. Kroka [-] (46. P. Kavur [-] ) , D. Roman [-] , T. Hejný [-] , T. Trnka [-] (87. T. Havrda [-] ) - R. Štolba [-] , T. Prokop [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: POS Josef - MALÝ Martin (N), PÁNEK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.