2:1
(0:0)
48. V. Vynš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:15

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cembrit Beroun na domácím hřišti i přes neproměněnou penaltu vyhrál


Branky


65. D. Novotný , 88. J. Landa - 48. V. Vynš
0

Cembrit Beroun doma na svém hřišti přivítal tým ze Všeradic, zápas byl celkem vyrovnaný. Nakonec vyhrál Cembrit i přes neproměněnou penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta domácího týmu

Utkání zahájil pan rozhodčí Miroslav Kareš svým úvodním hvizdem. Hrálo se za přijatelného počasí na hřišti týmu Cembrit Beroun, kam dorazilo skoro 100 diváků. Celý první poločas byl celkem vyrovnaný. Oba týmy měly několik šancí, největší ale měl tým domácích. Za faul ve vápně byl nařízen pokutový kop, který ale hráč Cembritu nedokázal umístit do sítě hostů. Ve třicíté sedmé minutě rozhodčí udělil kartu hráči ze Všeradici, Martinu Kulhavému. Většina střel v první půli mířila vysoko nad brány a tak se dá říct, že žádná velká šance, krom zmíněné penalty nebyla. 

První poločas byl nastaven o jednu minutu a po čtyřicetišesti minutách se do šaten odcházelo za stavu 0:0 .

Zápas se rozhodl až v 88 minutě

Do druhého polořasu týmy nastoupily s chutí vstřelit góly a vyhrát tak tento zápas. Hosté ze Všeradic měli v úvodních minutách druhé půle větší štěstí a ve čtyřicátéosmé minutě se po ráně z vápna trefil kapitán Vladimír Vynš a poslla tak hosty do vedení 0:1 . Domácí nedokázali dlouhou dobu na tento gól odpovědět a i přes několik šancí, které si dokázali vybojovat nemohli srovnat. Jejich střely mířily mimo branku nebo přímo na brankáře ze Všeradic. Nakonec tuto smůlu dokázali zlomit a v šedesátépáté minutě se trefil Daniel Novotný a srovnal tak na 1:1 .

O dvě minuty později domácí Cembrit střídal, ze hřiště odešel hráč a kapitán týmu David Hampl a nahradil ho Roman Paluska. Hosté zkusili porvé v semdesátéšesté minutě vystřídat, doufali že by nový hráč na hřišti mohl hru více rozhýbat a pomoct tak Všeradicím vstřelit branku. Tomáše Vejvosu vystřídal Jan Krejbich. Druhé střídání u hostů nastalo po šesti minutách od prvního, na lavičku si odešel sendout střelec první branky Vladimír Vynš a nahradil ho Jakub Simandl. Střídalo se i na Cembritu, v osmdesátédruhé a osmdesátésedmé minutě, hráči Roman Sládek a Martin Vydra odešli dříve do sprch a jejich místa obsadili Josef Klier a Marek Novotný. Ubíhaly poslední minuty zápasu a vypadalo to, že nakonec diváci uvidí nerozhodný výsledek 1:1 . V osmdesátéosmé minutě ale přišel zvrat. Jaroslav Landa z Cembritu se dostal k odraženému balonu za vápnem a tvrdou střelou rozhodl o konečném výsledku 2:1 .

Konec zápasu už domácí tým dohrál v klidu a své vedení si nenechali ohrozit. Poslední minuta byla ale ve žlutém, Daniel Novotný chtěl sebrat protihráči balon, slouzl se po trávníku přesně ve chvíli kdy rozhodčí ukončoval zápas. Tento zákrok byl vyhodnocen jako faul a tak ještě v devadesáté minutě obdrželi domácí žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu



FK Všeradice 1932
Stan. S.: Co Vám k tomu mohu říct, první poločas byl celkem vyrovnaný. Do druhého jsme vstoupili lépe a je velká škoda, že jsme nezvládli vstřelit ještě druhou branku. Myslím že kdyby se nám povedlo, tak mohl být zápas náš. Uvidíme příští týden...



Sestavy


Cembrit Beroun
M. Eliášek [-] - T. Veselý [-] , J. Celina [-] , J. Landa [-] - D. Hampl [-] (67. R. Paluska [-] ) , M. Vydra [-] (87. M. Novotný [-] ) , R. Sládek [-] (85. J. Klier [-] ) , Z. Nápravník [-] , R. Beňo [-] - D. Novotný [-] - J. Malý [-]

FK Všeradice 1932
M. Nájemník [-] - P. Jakoubek [-] , M. Silbernágl [-] , P. Jakoubek [-] , M. Augusta [-] , V. Vynš [-] (82. J. Simandl [-] ) , M. Kulhavý [-] , V. Linhart [-] , O. Silbernágl [-] , S. Šebek [-] , T. Vejvoda [-] (76. J. Krejbich [-] )

ŽK: 90. D. Novotný - 37. M. Kulhavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - SCHÝBAL Jiří (N), LOJÍN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.