Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice se znovu přiblížily postupu, Novým Hradům nasázely pět gólů


15

Dívčičtí fotbalisté v rámci 23. kola III. třídy porazili na domácím hřišti Nové Hrady jednoznačně 5:1 a o kousek blíž se přiblížili k postupu do Okresního přeboru. Ve 2. minutě ale zmrazil domácí mužstvo novohradský Ragaň. Dívčice ještě do konce poločasu dokázaly vyrovnat díky Hezoučkému. Po pauze se domácí srovnali a kanonýr Pavel Hezoučký se trefil ještě třikrát, jednu trefu přidal Špinar. Dívčice mají čtyři kola před koncem náskok jednoho bodu z prvního místa na druhé Mokré.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Mladíci z Nových Hradů začali skvěle a dokonale zaskočili domácího favorita. Uběhla sotva druhá minuta hry, když si na centr z levé strany naběhl Adrian Ragaň a pohotovou střelou poslal míč za záda brankáře Klepala. Po pěti minutách hry mohlo být srovnáno, jenže balon po tečované ráně Špinara skončil vedle levé tyče. Po následném rohu zakončil Hezoučký a tentokrát jeho hlavičku zastavil na brankové čáře Drbout. V 18. minutě Špinar předvedl rychlý únik podél levé lajny, přihrávkou mezi obránci našel Pavla Hezoučkého, na jehož ránu neměl brankář šanci zareagovat - 1:1. Obrana domácích si v první půli nevedla příliš jistě, po nepovedeném odkopu málem sebral míč napadající Brousek, na poslední chvíli ale zakročil jeden z obránců a zahrál alespoň na roh. Snad největší příležitost přišla těsně před odchodem do šaten. Stiskala našel milimetrovým pasem Raganě, který se řítil do souboje tváří v tvář s Klepalem. Se svým zakončením ale neuspěl a nechal domácího brankáře vyniknout povedeným zákrokem. Nerozhodným výsledkem skončil první poločas, kdy měli překvapivě více ze hry hosté. 

Domácí nakonec berou tři body

Hned v úvodu druhého poločasu bylo veselo, když domácí z prvního útoku udeřili zásluhou Pavla Hezoučkého, který se po hezké kombinaci zorientoval ve vápně  - 2:1. Dívčice v samotném úvodu naznačily, jak bude druhá půle probíhat, protože naprosto dominovaly. Ve 49. minutě se přímo z rohového kopu trefil Martin Špinar. Při třetím gólu se zranil hostující brankář a musel vystřídat. V 55. minutě se Pavel Hezoučký dostal k míči a parádní utaženou dělovkou do pravé šibenice navýšil vedení domácích. Domácí v dalším průběhu druhé půle hodně drželi balon, ale přidat další branku se jim podařilo až pět minut před koncem zápasu. Svůj čtvrtý zásah přidal Pavel Hezoučký, když využil pas od Šťastného. Zlepšení ve druhé půli nakonec domácím přineslo další jarní výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat tři body. Věděli jsme, že nás bude čekat hrozně těžké utkání. Nové Hrady přijely s mladým, běhavým mužstvem, což se v první půli potvrdilo. Na začátku jsme dostali rychlý gól a úplně vypadli ze hry. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme se ale zlepšili, dokázali jsme držet balon a nastřílet další čtyři branky a hosty jsme pak do žádné vážnější šance nepustili.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , J. Valenta [-] , V. David [-] - M. Šrámek [-] , J. Špán [-] , V. Valenta [-] , M. Špinar [-] , O. Šťastný [-] , P. Hezoučký [-] , F. Hamáček [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - A. Ragaň [-] , M. Chlebuch [-] , M. Hrbáček [-] , J. Bláha [-] , J. Jelínek [-] , D. Kotrč [-] , J. Brousek [-] , J. Stiskala [-] , K. Šedivý [-] , A. Švejda [-]

ŽK: 39. M. Špinar , 59. V. David , 78. F. Hamáček , 85. J. Valenta - 8. A. Švejda , 24. J. Stiskala , 63. L. Albert , 79. J. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Špinar , P. Hezoučký , V. Valenta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ANDREW Colin - AMBROŽ Martin (N), HOFER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

My už máme postup ve vlastních rukách, takže nezbývá než zvítězit...Navíc doma jsme neprohráli od podzimu, tak snad napodobíme kluky z Leverkusenu a šňůru natáhneme.....Tipuji naší výhru 4-1.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích