0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Handlíř dvěma góly rozhodl o výhře Rousínova v Rajhradicích - FOTO


Branky


4

Rousínov navázal na dvě poslední výhry a podařilo se mu vyhrát i na těžkě půdě proti Rajhradicím. Navíc velkou část zápasu odehrál v deseti po vyloučení Obruči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělním zápase s Rajhradicemi se ukázala síla týmu, když pro domácí hrálo jednak prostředí (celý víkend zde probíhaly hody), ale také červená karta Lukáše Obruči už ve 34. minutě. Znovu se potvrdilo, že tyto situace umí Tatran řešit.

První poločas nenabídl žádnou velkou příležitost, zato ve druhém poločase se do dvou šancí dostal Michal Handlíř a obě dvě s přehledem proměnil. Tatran tak připisuje do tabulky další tři body – a to je jistě důvod k vítěznému tanečku.

REPORT: Tatran Rousínov



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): V tomto zápase se nám nepovedlo téměř nic. Nikomu se nijak výrazně nedařilo, nedokázali jsme podržet balón, dopředu se hrálo většinou vzduchem, což dobře hrající obrana soupeře s přehledem uhrála. A pokud nevyužijeme dlouhou přesilovou hru, což se nám “podařilo” v této sezóně již podruhé, nemůžeme na body prostě myslet.

Tatran Rousínov
Petr Líznar (hráč): Věděli jsme, že nás v Rajhradicích nečeká nic lehkého. Od začátku to byl vyrovnaný souboj, který ve 34. minutě „vyšperkovala“ červená karta pro Lukáše Obruču. Avšak jako už po několikáté, hra v 10 nás neskutečně semkla. Důležité bylo, že jsme se nezalekli a i přes hru v oslabení jsme se snažili napadat a hrát aktivně. Nákopy soupeře jsme si dokázali pohlídat a nakonec díky bojovnosti a nasazení jsme vstřelili dva góly. Vítězství bylo díky předvedenému výkonu zcela zasloužené.



Sestavy


TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - J. Svoboda [-] , T. Vavera [-] (80. F. Furch [-] ) , Š. Špaček [-] (71. T. Kouřil [-] ) , V. Kamenský [-] (78. A. Řezníček [-] ) , J. Doležel [-] (78. J. Kilberger [-] ) , A. Sedlák [-] (71. M. Bělák [-] ) , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Mikeš [-] (90. J. Pešta [-] ) , P. Imramovský [-] , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , P. Líznar [-] , J. Sedlmajer [-] (53. T. Florián [-] ) , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-] (90. M. Pavlík [-] )

ŽK: 85. D. Galia - 14. L. Obruča , 46. J. Sedlmajer . ČK: 36. L. Obruča .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: JURČA Lukáš - ŠENKÝŘ Petr, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

Rajhradice to potřebují víc.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích