Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlín hattrickem přikoval Mutěnice na poslední místo - FOTO


Branky


4

Derby ovládl Krumvíř, hosté hledají formu a prohráli už šestý zápas v řádě, klesli dokonce už na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání jsme zvládli vítězně, kdy soupeř od počátku tahal za kratší konec. Vytvářeli jsme si spousty šancí, aktivní jsme byli hlavně po stranách přes skvěle hrajícího Honzy Borovičky a Ondry Přichystala. Naši útočníci tak dostávali kvalitní servis a prosadili se oba. Hattrickem se blýsknul Dominik Havlín a jednu branku přidal Tomáš Ondroušek.

V týmu soupeře máme spousty kamarádů a i když na nich teď leží pomyslná “deka”, snad se z ní v dalších zápasech dostanou a bude se jim dařit s jinými soupeř.

REPORT: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Do zápasu vstoupili sice aktivněji hosté, ale postupně jsme pevně převzali otěže utkání. Neustále jsme zvyšovali na hosty tlak a začali si vytvářet jednu šanci za šancí. Gólově jsme se prosadili čtyřikrát, spoustu dalších šancí jsme nevyužili. Kaňkou na našem výkonu byla obdržená branka opět po naší hrubé chybě. Jinak jsme hostům téměř nic nedovolili a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Sokol Krumvíř
O. Petráš [-] - T. Drápal [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] (83. K. Brychta [-] ) , T. Jungwirth [-] - T. Chráscina [-] , M. Riedl [-] (66. D. Michna [-] ) , M. Pařízek [-] , O. Přichystal [-] (80. L. Košulič [-] ) - D. Havlín [-] , T. Ondroušek [-] (83. T. Bravenec [-] ) -

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] , J. Chludil [-] (60. P. Plchut [-] ) , R. Weigl [-] - R. Holešinský [-] (60. A. Prčík [-] ) , L. koplík [-] , D. Koštuřík [-] (46. M. Mokruša [-] ) , M. Hrabina [-] (46. L. Mokruša [-] ) - M. Malacka [-] , P. Petrucha [-] , M. Čepil [-] (83. T. Růžička [-] )

ŽK: 70. M. Pařízek - 42. M. Hrabina .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - WENCL Jakub, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

V derby věřím domácím a mohlo by to být i o více gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích