3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma s Novými Syrovicemi nezaváhal a stále stíhá vedoucí Rokytnici


Branky


20

Fotbalisté Lipníku doma potvrdili roli favorita a porazili Nové Syrovice poměrně snadno 3:0 a stále drží druhou příčku za vedoucí Rokytnicí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Zápas začal aktivní hrou domácích, kdy se hned v úvodu dostal do samotného úniku Kisela, který však nájezd trestuhodně neproměnil. Co se nepodařilo Kiselovi, dokázal proměnit Šťáva, který v samostatném úniku obešel brankáře hostujícího týmu a následně zakončil do odkryté brány a poslal domácí celek do vedení 1:0. První poločas se následně odehrával v klidnějším tempu. Hráči domácího týmu aktivním repressingem znepříjemňovali hru hostům, a těm tak nezbývalo nic jiného než balony nakopávat. První poločas skončil průběžným vedením domácích 1:0, které však mohlo být výraznější, aktivní Šťáva totiž ještě orazítkoval tyč.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal v duchu prvního poločasu, a to aktivní hrou domácích, kdy obrovské šance neproměnili jak Žák, tak Šťáva. Skóre se měnilo v 53. minutě, kdy si hosté po závaru domácích vstřelili vlastní gól a Lipník vedl 2:0. Za dvě minuty skóroval opět Šťáva a zápas byl prakticky rozhodnut -3:0. V dalším průběhu zápasu došlo k postupnému prostřídání sestav, obraz hry však zůstal stejný, balon drželi na kopačkách převážně hráči domácích, kteří si výsledek pohlídali a zároveň mohli další branky přidat. 


Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Jeden z našich nejpovedenější zápasů na jaře. Prezentovali jsme se tak, jak bychom chtěli a dominovali v celém utkání. Po celý zápas jsme hledali možnosti pro vstřelení gólů a drželi se rčení, že pokud soupeř nebude mít míč, nemůže nám vstřelit branku. Kluky chci pochválit za možnosti řešení, kde se nám dařilo střídat postupné útoky s velkým počtem krátkých přihrávek se středně dlouhými nahrávkami mezi řady soupeře, či cíleně dlouhými nahrávkami na naše křídla či ofenzivní beky. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, což svědčí i to, že soupeř nevystřelil po celý zápas na naši branku.

SK Nové Syrovice
Kratochvíl Jiří, trenér: Dneska V Lipníku jsme narazili na kvalitního soupeře. Řekl bych nejlepší ze soutěže. Hledám jestli jsme se vůbec dostali k nějaký šanci k zakončení. K zápasu je pro nás výsledek dnes 3:0 ještě dobrý. Lipník měl zápas pod kontrolou a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - A. Kisela [-] (57. . Syrový [-] ) , P. Burian [-] , M. Jarý [-] , R. Šťáva [-] (72. O. Molák [-] ) , L. Žák [-] , J. Brabenec [-] (57. M. Bašta [-] ) , L. Vojáček [-] (57. F. Bárta [-] ) , M. Vala [-] (57. D. Vozár [-] ) , M. Mašeja [-] , T. Kutálek [-]

SK Nové Syrovice
M. Kovář [-] - O. Sosnar [-] (76. J. Vlček [-] ) , J. Dubský [-] (80. M. Dubský [-] ) , J. Houserek [-] , T. Lang [-] , L. Veselý [-] , D. Růžička [-] (76. P. Novák [-] ) , J. Procházka [-] , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , O. Dubský [-] (46. J. Železný [-] )

Hráči zápasu: P. Burian - T. Lang .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - VRZÁČEK Josef, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lipník za mě kandidát na postup. Ale uděláme vše aby jsme je potrápili.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dělba bodů. Lipník zaváhá.

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Lipník má dobrou formu a doma vyhraje.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích