5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy jasně přejely Hartvíkovice


Branky


19

Výčapy na svém hřišti zcela jasně přehrály Hartvíkovice 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Výčapy přivítaly na svém hřišti Hartvíkovice. Zápas se hrál za velmi krásného fotbalového počasí, který přilákal víc jak 150 diváků. Na jaře se oběma celkům  příliš nedaří, přesto byl favoritem domácí celek. A to splňovali hned od prvních minut. Celý první poločas se hrál prakticky na polovině soupeře z Hartvíkovic. První branka zápasu tak na sebe nenechala dlouho čekat, když jíž ve 3. minutě se naskytlo domácímu týmu zahrávat pokutový kop. Ten  proměnil David Zmeškal a domácí celek šel do vedení 1:0. Domácí pokračovali v náporu a ve 20. minutě Ondřej Dufek navýšil skóre na 2:0. V pohodě hrající domácí celek pak přidal ještě další branku, o kterou se postaral opět David Zmeškal -3:0. Ve 35. minutě pak David Zmeškal dokonal hattrick a domácí tým si pomalu kráčel za třemi body -4:0. Druhý poločas už měl nabídnout pouhou formalitu.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase domácí po pohodlném náskoku mohli částečně zvolnit, ale soupeř z Hartíkovic, který přeci jen se nějaké šanci dostal, ale na překonání domácí obrany recept nenašel. Domácí celek naopak dokázal ještě v samém závěru v 83. minutě upravit konečné skóre na 5:0 zásluhou střídajícího Lukáše Nikrmajera -5:0. Výčapy si vítězstvím spravili chuť, ale na postupové příčky už nejspíš budou muset zapomenout. Hartvíkovice naopak budou chtít svoje nezdary napravit v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Zápas jednoznačně patřil domácím hned od první minuty. Náš výkon byl opravdu špatný a prvního poločasu jsme se přišli jenom zúčastnit. Až ve druhém poločase , kdy domácí ubrali plyn se začal hrát vyrovnaný fotbal.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - J. Jonáš [-] (56. M. Dobeš [-] ) , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] (56. V. Nikrmajer [-] ) , O. Dufek [-] (46. M. Kouřilek [-] ) , J. Kopeček [-] (70. L. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] (70. R. Nikrmajer [-] ) , S. Merta [-] , R. Večeřa [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] - V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (26. M. Sýkora [-] ) , J. Sýkora [-] (60. M. Záviška [-] )

ŽK: 90. R. Večeřa - 39. R. Sýkora .
Hráči zápasu: D. Zmeškal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘEN Filip - ROUPEC Tobiáš, FRULA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyčapy si poradí a vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výčapy hodně překvapily. Teď prohrají. Snad..

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Tady zkusím tip na hosty. Harťál určitě může překvapit. Venku dokázali uhrát zajímavé výsledky.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů