Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma nestačily na Valeč


Branky


19

Hartvíkovice si připsaly ve třetím zápase po sobě porážku, když nestačily na svém hřišti na Valeč, kteripodlehly 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Sobotní utkání hrané za krásného slunného počasí nabídlo vzrušení pro diváky již od prvních minut. Jako první se radovali ze vstřelené branky domácí, když K. Sýkora pronikl z levé strany do vápna, kde předložil příhrávkou napříč malým vápnem J. Sýkorovi, který příležitostí nepohrdl a otevřel skóre. Z vedení se ale Hartvíkovice neradovali dlouho. Hned v 15. minutě stáhl M. Kopuletý po standardní situaci ve vápně hráče soupeře a pískala se penalta. Tu využil Kremláček a bylo to 1:1. Od té chvíle byly hosté lepším týmem a dostali se i do vedení. Standardní situaci z levé strany rozehrával v 29. minutě do vápna Pislcajk a na malém vápně si srazil nešťastnš míč do vlastní brány M. Outulný. Do poločasu se dokázal Pislcajk prosadit ještě jednou a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro hosty.

 

 

Domácí pouze snížili

Druhý poločas začali domací mnohem lépe. V 51. minutě se z pravé strany do vápna probíjel Nováček, který byl na hranici vápna faulován a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se postavil D. Kopuletý a snížil. Hostům bylo ještě hůře, poté co se nechal vyloučit po druhé žluté kartě za zdržování hry O. Kopuletý. Nabídnuté početní výhody se podařilo využít hned v 59. minutě. Kdy dostal před odkrytou bránu naservírovaný balón Horký. Nedlouho potom se mohli Hartvíkovice dostat do vedení, ale J. Sýkora bohužel trefil jenom spojnici brankové konstrukce. V 71. minutě se počet hráčů na hřišti vyrovnal. R. Sýkora po druhé žluté putoval také do sprchy. Od té chvíle se hrál fotbal nahoru dolů a oba týmy mohli překlopit vítězství na svoji stranu. Za zmínku stojí především šance Valče, která trefila po samostatném úniku tyč a následnou dorážku vykopával M. Outulný z brankové čáry. Body se ale nedělili. V 87. minutě se po přihrávce mezi obránce dokázal prosadit Chmelíček. Domácím už nezbyl čas na odpověď.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: I přes mnoho absencí jsme dokázali získat v nervozním zápase k čemu přispěl nepřesný rozhodčí tři body,musím hráčům poděkovat jak to zvládli!



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] (86. M. Záviška [-] ) - V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (69. T. Urbánek [-] ) , M. Outulný [-] , J. Sýkora [-] (69. M. Sýkora [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Pislcajk [-] , P. Zikán [-] (82. . Chmelíček [-] ) , J. Kremláček [-] (47. T. Vítámvás [-] ) , T. Čachotský [-] , T. Diviš [-] (71. M. Kárník [-] ) , M. Mašíček [-] , O. Kopuletý [-] , F. Padělek [-] , J. Ludvík [-] , T. Pačinek [-]

ŽK: 18. D. Horký , 39. R. Sýkora , 45. J. Sýkora , 56. K. Sýkora , 65. M. Outulný , 90. M. Záviška - 21. O. Kopuletý , 67. P. Zikán . ČK: 71. R. Sýkora - 53. O. Kopuletý .
Hráči zápasu: D. Horký - M. Pislcajk .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VRZÁČEK Josef, PROCHÁZKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas. Dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jelikož Hartvikovicím se dáří víc venku dávám na Valeč.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hartvíkovice mě svými výsledky (rozuměj, NE výkony) překvapují... hádám, že překvapí zas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza