1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 14:00

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma nestačily na Lipník


Branky


20

Fotbalisté Lipníku pokračují ve skvělých výkonech. V dalším zápase zvítězili na půdě Myslibořic 3:1 a stále se drží na druhém místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

První květnový víkend přijel do Myslibořic Hajduk Lipník,  jednalo se tedy i derby mezi sousedními vesnicemi a zároveň souboj mezi 2. a 6. týmem průběžné tabulky. Domácí Myslibořice vstoupili do utkání lépe a hned ve druhé minutě hlavičkoval osamocený Bohumil Mencák těsně vedle, o chvíli později měl Mencák druhou výbornou příležitost, ale opět těsně vedle a když ani Lubomír Macháček nedokázal utáhnout ránu mezi tři tyče přišel zákonitě trest. V 10. minutě se zahráhal trestný kop na domácí branku, ne příliš povedená střela však k údivu všech skončila v síti zásluhou kapitána hostů Martina Mašeji. Hra se po inkasované brance srovnala a hosty posadil na koně domácí brankář, když nastřelil hostujícího útočníka a ten přihrál před prázdnou branku Rudolfu Šťávovi a ten neměl problém zvýšit na 2:0. Stejná minela brankáře se konala i na druhé straně,  rozehrávající brankář Rohony napálil Mencáka a míč se odrazil k Matouškovi, který snížil na poločasových 1:2.

 

Hosté si výhru pojistili

Nástup do druhého poločasu měli opět lepší domácí,  ale branku z převážně standardních situací nedokázali vytěžit.  Naopak chybu v rozehrávce vystihl Pavel Burian a střelou z velké dálky na zadní tyčku zvýšil vedení Lipníku na 3:1 a dodal jim klid na kopačky do závěrečných minut. Žádný zvrat se nekonal a tak si Hajduk odvezl z Myslibořic cenné tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Velká škoda, že jsme nebyly schopni vstřelit v samotném úvodu alespoň jeden gól. A pak jsme lacině dostali Hajduk do dvoubrankového vedení téměř bez jejich střely na branku. Náš brankář dnes neměl dobrý den. Ve středu nás čeká další zápas a to semifinále Okresního poháru, kterému přikládám větší váhu, neboť nás může dostat do třetího finále v řadě..

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Věděli jsme, že v Myslibořicích nás čeká na malém hřišti velmi těžké utkání plné soubojů. Bohužel, jako bychom v prvním poločase i tak byli překvapeni hrou soupeře a vůbec jsme nehráli, to co jsme chtěli. Ve druhém poločase jsme výkon zlepšili a vytvořili jsme si větší množství střel a šancí, které jsme trestuhodně zahazovali. Bohužel i tak výkon ve druhém poločase mohl být odvážnější a dominantnější, nicméně na horké půdě v Myslibořicích se hraje těžce a tak můžeme být spokojeni.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - V. Čapoun [-] (46. M. Ludvík [-] ) , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] (63. D. Šoustal [-] ) - J. Fňukal [-] , L. Šabata [-] , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] (72. J. Dvořák [-] ) , F. Hvězda [-] - B. Mencák [-] (46. D. Kunčík [-] )

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - M. Mašeja [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , M. Jarý [-] , R. Šťáva [-] (84. . Syrový [-] ) , L. Žák [-] (52. D. Kučerňák [-] ) , O. Molák [-] (46. F. Bárta [-] ) , L. Vojáček [-] (46. D. Vozár [-] ) , M. Vala [-] (89. M. Bašta [-] ) , A. Kisela [-]

ŽK: 72. P. Vejvoda - 61. A. Kisela .
Hráči zápasu: L. Macháček - F. Rohony .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILIPSKÝ Pavel - FRULA František, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Ačkoli si myslím, že zápas by mohl být vyrovnaný, víc věřím hostům z Lipníka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích