Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Lipníku skončil lépe pro hosty z Rokytnice, kteří mají nakročeno k postupu


Branky


19

Souboj dvou nejlepších týmů tabulky vyzněl lépe pro hosty z Rokytnice, kteří zvítězily na půdě Lipníku 3:2, před skvělou návštěvou více jak 250 diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté gól lepší

Zápas začal aktivní hrou hostů, kteří byli prvních dvaceti minutách lepším týmem, vytvořili si šance a jednu z nich proměnili, konkrétně se prosadil Vladeka. V druhé polovině prvního poločasu však postupně začali přebírat otěže domácí, kteří si i díky rohovým kopům vytvářeli tlak. Samostatný únik na hostujícího gólmana  neproměnil Šťáva. Ve 45. minutě udeřila opět Rokytnice, a to díky Štorkovi, který se prosadil z rohového kopu. V úplném závěru prvního poločasu se podařilo domácímu týmu snížit na rozdíl jednogólového manka díky Kiselovi. Druhý poločas tak sliboval určitě obrovské drama před skvělou diváckou kulisou.

 

 

Hosté rozhodli v závěru zápasu

Druhý poločas odstartoval golem domácích, branku se podařilo vstřelit Šťávovi. Následně se hra uklidnila. Balon měli na kopáčkách spíše hráči domácích, hostující tým hrál velmi jednoduše a hru si nekomplikoval. Obrovskou příležitost nedokázal proměnit hráč domácích (Svoboda), který z blízkosti trestuhodně netrefil odkrytou bránu hostí. V 86. minutě utkání rozhodl Štork po nepřehledné situaci ve vápně domácích. Jednalo se o jedinou střelu hostujícího týmu ve druhém poločase, ta však utkání dvou prvních týmů tabulky rozhodla. Rokytnice se tak velice přiblížili k postupu do IB třídy.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Tak bohužel nejdůležitější zápas jsme bodově nezvládli. Do zápasu jsme vstoupili velice bojácně ač jsme měli jiné plány a soupeř zaslouženě vstřelil gól. Od 20. minuty jsme převzai iniciativu a byli na míči a soupeř se míčů jen zbavoval. Bohužel jedinou velkou šanci jsme neproměnili a soupeř udeřil před poločasem z rohu. Naštěstí jsme dokázali křídelní akcí odpovědět a srovnat opět na 1:2. Do druhého poločasu jsme vstoupili gólově a v tu chvíli jsme to byli my, kdo diktoval hru . Bohužel největší šanci na zlomení zápasu jsme trestuhodně zahodili, kdy jsme z několika metrů přestřelili naprosto prázdnou bránu. Soupeř nás pak za to potrestal a po skrumáži ve vápně nám vstřelil třetí branku.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Zápas se hrál ve vysokém tempu, na naše dvougólové vedení dokázali domácí zareagovat rychlým vyrovnáním a v době jejich sílícího tlaku jsme přežili velikou šanci, která nás naštěstí znovu nakopla. Chtěl bych vyzdvihnout všechny hráče za týmový výkon a bojovnost, ze které pramenil vítězný gól. Stejně tak ale i hru domácích, kteří byli velice těžkým soupeřem.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] , L. Žák [-] (46. F. Bárta [-] ) , L. Vojáček [-] (46. D. Vozár [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] (69. O. Molák [-] ) , A. Kisela [-] (59. Z. Svoboda [-] ) , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] , M. Jarý [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - P. Svoboda [-] , R. Ferkl [-] (88. D. Tomek [-] ) , R. Šoukal [-] , J. Hakl [-] , M. Štork [-] , L. Hakl [-] (65. M. Dufek [-] ) , J. Mareš [-] (46. V. Rygl [-] ) , F. Štork [-] , Š. Vladeka [-] , M. Vahila [-] (46. I. Rygl [-] )

ŽK: 5. J. Brabenec , 52. T. Kutálek , 95. M. Mašeja , 95. R. Šťáva - 39. J. Mareš .
Hráči zápasu: J. Brabenec - M. Štork .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nováček Ivo - TRETERA Karel, JEDLIČKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola a zápas o pomyslných 6 bodů. Zkusím výhru domácích. Tím by se mohl zdramatizovat souboj o konečné první místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích