2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma vydřely výhru s Novými Syrovicemi


Branky


19

V zápase Třebelovic s Novými Syrovicemi se radoval z  výhry domácí celek, který zvítězil nejtěsnějším rozdílem 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V derby na domácím hřišti přivítaly Třebelovice nedaleké Nové Syrovice, které přijeli v hodně okleštěné sestavě.Od úvodu byli domácí lepším týmem, drželi balón na svých kopačkách a jen nemohoucnost v koncovce držela hosty v naději na bodový zisk. Syrovice byli celý první poločas pod tlakem a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí. O branky domácích se postarali v 17. minutě Martin Liška, který otevřel skóre zápasu a ve 30. minutě přidal Stanislav Michal druhou domácí branku. Domácí celek tak měl našlápnuto ke třem bodům.

 

 

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase  ovšem domácí hráči přestali naprosto hrát a hosté vystrkovali růžky. Zásluhou jim byl díky chybě Nesiby snižující gól v 56. minutě, který vstřelil Jiří Houserek -2:1. Domácí mohli poté rozhodnou z rychlých brejků, ale katastrofální finální práce z balónem udrželovala hosty nadále v naději na bodový zisk, kterého se ovšem naštěstí pro domácí nedočkal. Body tak po delší době zůstaly doma v Třebelovicích. Výhra Třebelovic tak znamená, že se tento tým dotáhl na Nové Syrovice na rozdíl pouhých dvou bodů. Třebelovice sice zůstávají stále na jedenácté pozici, ale nejsou ještě vůbec daleko k tomu, aby zakončili tuto sezónu v první polovině tabulky, což by byl určitě úspěch po nepříliš povedené sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: První poločase se nám docela dařilo držet míč a dostávat do šancí. Měli jsme jít do kabin za stavu 4:0 a bylo po zápase, ale samo si to komplikujeme. Nutno podotknout a složit všechnu čest mladým klukům ze Syrovic, kteří nesložili zbraně a bojovali do konce.

SK Nové Syrovice
Kratochvíl Jiří, trenér: Dnes jsem se sešli v Třebelovicích v chudé sestavě. Kluci první půlku se spíše hledali a soupeř nás dvakrát potrestal po naších chybách. Druhou půli jsme se zvedli po zásluze snížili trefou Houserka. Byl to zápas s hodně nepřesnostmi na obou stranách, převážně ve středu hřiště s občasným zakončením. Třebelovice využili chyb Syrovic, což rozhodlo o dnešním vitězství.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , S. Michal [-] (86. O. Jurka [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] , R. Jurka [-] , K. Veselý [-] , O. Kemsa [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Houserek [-] , O. Sosnar [-] (72. M. Dubský [-] ) , L. Veselý [-] (46. M. Hejl [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , T. Lang [-] , A. Růžička [-] (86. M. Kovář [-] ) , J. Procházka [-] , M. Tuček [-] , O. Dubský [-]

ŽK: 79. J. Krejčí , 89. M. Máca .
Hráči zápasu: S. Michal - J. Houserek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: KŘEN Filip - SEDLÁK Pavel, FERDAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Tady zkusím remízu. Měl by se hrát vyrovnaný zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích