Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč zvládla doma derby s Hrotovicemi. K vidění bylo i gesto fair -play


Branky


19

Fotbalisté Valče si doma připsali velmi cennou výhru nad Hrotovicemi v poměru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Po minulém vítězství venku,chtěli domácí přidat první jarní výhru před domácími diváky v derby utkání

proti Hrotovicím!      Zápas začal opatrně, hra se přelévala od vápna k vápnu bez výraznějších šancí a čekalo se na první branku.Ta přišla v 17. minutě po kolmici mezi obranu Marek Pislcajk nezištně našel úplně volného Honzy Kremláčka a ten do prázdné branky zajistil domácím vedení1:0! O pár minut později přišlo opravdu nevídané gesto fairplay, po střetu s brankářem odpískal rozhodčí pokutový kop, ale Pavel Zikán přiznal, že ke kontaktu s brankářem nedošlo a penalta byla zrušena! Ve 26. minutě již domácí vedení zvýšili, po nejhezčí akci zápasu a finální přihrávce Honzy Siroty se nemýlil Marek Pislcajk 2:0! Ve 38.minutě se vrátili do zápasu hosté a snížili na 2:1! Ovšem klid domácím vrátil ve 42. minutě znovu Marek Pislcajk, když po hezké akci Mašíčka nedal brankáři hostů šanci 3:1!

Hosté pouze snížili

 Druhý poločas postupně hosté získali převahu, tlačili se před branku domácích, ale domácí obrana odolávala až do 70. minuty, kdy hosté snížili na 3:2! Domácí mohli po  rychlém brejku získat klid, ale zakončení skončilo nad brankou hostů. Hosté i díky obětavé hře domácích vyrovnat nedokázali a domácí se mohli před krásnou návšťevou radovat z prvního jarního domácího vítězství!  


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Dnes musím před hráči smeknout, jak utkání zvládli a dokázali získat tři body! Za nasazení a bojovnost byli odměněni výhrou s kvalitním soupeřem!

Sokol Hrotovice
Kašpárek František, vedoucí: Náš výkon se nelepší, nedaří se kombinace, děláme chyby v obraně. Proto domácí hrající s velkým nasazením rozhodli utkání již v 1. poločase, kdy nám vstřelili 3 branky. Snížení 20. minut před koncem utkání na 3:2 nám dávalo šanci aspoň na bod. Nedokázali jsme si však vytvořit dostatečný tlak, náznaky šancí jsme neproměnili.



Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - M. Pislcajk [-] (46. D. Cabejšek [-] ) , P. Zikán [-] , J. Kremláček [-] (78. F. Strohmer [-] ) , J. Sirota [-] (46. F. Padělek [-] ) , T. Čachotský [-] (64. M. Kopuletý [-] ) , T. Diviš [-] , M. Mašíček [-] , J. Ludvík [-] , D. Pipek [-] , T. Pačinek [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , M. Blatný [-] , T. Ondráček [-] , M. Růžička [-] , J. Petřek [-] , J. Votava [-] , T. Hadraba [-] , J. Hadraba [-] (64. L. Nevtípil [-] ) , M. Svoboda [-] , Z. Kovář [-] (58. P. Padělek [-] )

ŽK: 37. T. Diviš , 61. M. Mašíček , 92. J. Ludvík - 61. M. Svoboda , 78. J. Petřek .
Hráči zápasu: M. Mašíček - M. Svoboda .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - PROCHÁZKA Daniel (N), KRAJČO Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích. Hosté mají na jaře nevyrovnané výkony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů