0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASEM: Uzih v brance Raptors čaroval a Kbely první šanci na to zajistit si postup do přeboru nevyužily


Branky


7

První šance na zajištění si postupu do přeboru. To sliboval dnešní zápas domácích Kbel, kam přijel druhý tým tabulky Raptors FC.

Očekávalo se velmi kvalitní utkání a i proto si cestu na kbelský stadion našlo 545 fanoušků. Pro porovnání na dnešní duel druhé ligy Táborska s Duklou přišlo 1025 fanoušků.

Kbely dělají pro fanoušky co mohou a je vidět, že lidé si i na nižší soutěže v Praze najdou čas a mají chuť se podívat na pěkný fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Zápas s týmem Raptors byl určitě svoji intenzitou, vysokou návštěvou a atmosférou nadprůměrný. Věděli jsme o silných stránkách Raptors, kvalitě hráčů a musíme potvrdit, že se to naplno potvrdilo a že se jedná o kvalitní tým, silný v kombinaci a důrazný, důležité bylo trefit správnou strategii a to se nám bohužel úplně nepovedlo. Bohužel jsme již brzo prohrávali po protečovaném rohu na zadní tyč a soupeř vedl rychle 0-1 a obrovsky mu to pomohlo. Naši kluci se postupně dostávali do hry a také do šancí. Kuba Panýrek, Petr Dobrovolný měli velké šance, ale fantastický Uzih v brance místy čaroval. Soupeři naopak obě střely zapadly do branky. Do 2.půle jsme chtěli hru ještě více zintenzivnit a přes kraje se dostat do zakončení, největší šance přišla po vyražené střele Elysberga a dorážce Damphy, ale Uzih opět vynikl. Gólman Raptors poté chytil ještě několik centrů a vyřešil opět velkou šanci Dobrovolného. Hosté nadále hrozili z rychlých brejků a po nedůrazu a špatném řešení situace zvýšil technickou střelou z vápna Houdek. Naši hráči dřeli až do konce, odehráli určitě kvalitní zápas, toužili vstřelit branku, ale ať už nepřesnosti nebo defenziva Raptors byly proti. Do sobotního zápasu v Modřanech se pokusíme vlétnout se stejným nasazením jako s Raptors a věříme, že opět i přes dobré jarní výsledky domácích rozjedeme další vítěznou sérii. Makáme dál. Speciální poděkování patří všem fandům a členům Spartaku za parádní program a podporu celého zápasu.

Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Po zklamání z prohry ve finále European Fenix Trophy byl tento zápas pro nás ideální příležitostí, jak snížit devítibodový rozdíl mezi 1. a 2. místem v tabulce a vrátit se na vítěznou vlnu. Od samého začátku jsme předváděli úžasnou intenzitu a byli jsme si plně vědomi silných stránek KBEL, které spočívají v jejich dobrých soubojích a strategii přímých dlouhých míčů na jejich přední hráče. Naše vynikající disciplína a klid nám umožnily účinně se vypořádat s jejich přístupem a zároveň hrát přes ně naším stylem. Brankář Michael Uzih předvedl hned na začátku několik fantastických zákroků, které nám zvedly sebevědomí. Od té doby jsme v zápase dominovali a díky skvělým výkonům a kombinačním přihrávkám, které je otevřely, jsme vstřelili vynikající góly. Náš pressing vpředu byl výjimečný, čímž jsme Kbelům odepřeli prostor a čas na realizaci jejich strategie dlouhých míčů. V obraně jsme byli skvělí jako tým. Toto vítězství, kterým jsme snížili rozdíl na šest bodů, jsme si plně zasloužili. Nyní musíme pokračovat ve vyhrávání zbývajících zápasů a doufat, že KBELY ztratí body, což by na ně vytvořilo velký tlak. Celkově jsem potěšen výkonem týmu a přístupem, který předvedl a přispěl tak ke skvělé atmosféře.



Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - P. Dobrovolný [-] (73. P. Urbanovský [-] ) , D. Kosina [-] (62. Č. Skoč [-] ) , L. Dampha [-] (73. T. Pokorný [-] ) , M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (78. V. Čéška [-] ) , J. Panýrek [-] , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , J. Kohlbeck [-]

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - G. Paling [-] , I. Tonchev [-] (70. D. Erakovič [-] ) , J. Howe [-] , J. Olajoš [-] - A. Lopez [-] (62. D. Bieliaiev [-] ) , . Cabranes [-] , C. O´Dowd [-] - M. Houdek [-] , D. Tarasenko [-] (83. J. Sarkisyan [-] ) , A. Rizzi [-]

ŽK: 74. J. Olajoš .
Počet diváků: 545. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - MAREK Tomáš, JANŠTA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Aleš Burda
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji podle svých pocitů 2:0. Tip je to pocitový, neboť vítězství a postup Kbelům přeju a naopak Raptors mi přijdou na tuto soutěž příliš arogantní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 27 82:31 67
2 Prague Raptors Football Club 28 78:37 62
3 SK Aritma Praha B 27 74:44 57
4 FC Přední Kopanina B 27 83:35 54
5 SC Radotín 28 71:37 49
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 31
2 Leo Bužík 30
3 Tomáš Panýrek 27
4 Ondřej Měska 21
5 Luboš Martinák 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 48,5% 0
2 Radek Hruška 64 37,2% 0
3 Jaromír Bělunek 44 61,1% 0
4 Miroslav Liška 40 50,0% 0
5 Jiří Sobotka 20 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku