O. Měska 51. (p.)
J. Sklenář 89.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, OHLASEM: 1999 Praha začaly branky střílet pozdě a vyrovnat již nestačily, s Cholupicemi doma prohrály o jednu branku


Branky


8

Souboj týmů, které měly před zápasem shodně po 23 bodech na svém kontě nabídlo utkání 1999 Praha versus Cholupice. Zápas, který hodně napoví o tom, který tým nakonec dohraje sezónu s větším klidem rozhodl hattrickem cholupický Tomáš Ulihrach. Tým 1999 Praha začal hrát až ve druhém poločase, ale na vyrovnání to bohužel nestačilo. Cholupice si připsaly důležitou výhru a odskočily od 1999 na 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústřední postavou tohoto utkání byl jednadvacetiletý Tomáš Ulihrach, který kope za Cholupice.

V sezóně se před tímto utkáním trefil jen jednou a to v prvním zápase sezóny proti Slivenci. Od té doby nic. 

V dnešním utkání se mu však poprvé podařilo překonat Marka Němce v brance hned po 16 minutách hry. Druhou branku přidal o 4 minuty později a Cholupice o poločase vedly 2:0 hlavně jeho zásluhou a také díky tomu, že domácí nedokázali své šance proměňovat.

Druhý poločas začal penaltou pro domácí, ke které se postavil v 51. minutě nejlepší střelec domácích Ondřej Měska a bezpečně jí proměnil.

Vypadalo to, že se domácí poženou za vyrovnáním, ale po hodině hry dovršil hattrick Tomáš Ulihrach pro kterého to byl skvělý zápas a jasný nominace do sestavy kola.

Minutu před koncem na konečných 2:3 z pohledu domácích snižoval Jakub Sklenář. Další branka v utkání nepadla a domácí již vyrovnat nestihly.

 

 



Ohlasy k zápasu


1999 Praha
Lukáš Mašek: 1999 předvedla slušný výkon, bojovný, jen v koncovce to bylo dnes dost trápení a proto asi zasloužená prohra. Každopádně, nemáme se za co stydět. Chybí nám dva body k definitivní záchraně, snad je získáme za týden v Libni proti juniorce Meteoru...

TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: K další bitvě o šest bodů jsme nastoupili, k mému obrovskému překvapení na přírodní trávě SK Motorlet, domácím hřišti týmu Praha 1999. Plně si vědomi důležitosti utkání jsme šli do zápasu s jasným cílem zvítězit a definitivně potvrdit záchranu v soutěži. To se nám nakonec nejtěsnějším rozdílem podařilo a kámen, který mi spadl ze srdce musel otřást celou Prahou. Musím říct, že ač se hrálo o záchranu a v sázce bylo hodně, tak z mého pohledu utkání nabídlo větší kvalitu než některé zápasy se soupeři z vyšších pater tabulky. Od začátku zápasu jsme se snažili být aktivní a brzy vstřelit vedoucí gól. Opět jsme si vytvořili vyložené šance, které se nám nepodařilo proměnit. Nicméně v polovině prvního poločasu, zásluhou střelce dne Tomáše Ulihracha, jsme šli do vedení 2:0, které vydrželo do přestávky. Ač jsem hráče nabádal o poločasové přestávce k ostražitosti, hrozbě Csaplárovy pasti, začátek druhého poločasu se nám hrubě nepovedl a přenechali jsme iniciativu soupeři, jež snížil po našem naivním faulu z penalty na 1:2. Následně jsme třetím gólem a završením hattricku Tomáše Ulihracha šli do vedení 3:1, ale pro mě nepochopitelně opět přenechali iniciativu soupeři a do posledního hvizdu se strachovali o vítězství. Praha 1999 nakonec pouze snížila na konečných 2:3 a my jsme si mohli oddychnout a slavit záchranu v soutěži. Budu moc rád, když kluci teď již nezatížení hrozbou sestupu budou předvádět fotbal, lahodící oku cholupického diváka, neboť poslední 3 utkání hrajeme na domácí půdě a budu rád, když nás naši nejvěrnější přijdou podpořit v co nejhojnějším počtu.



Sestavy


1999 Praha
M. Němec [-] - M. Čmejla [-] (55. J. Vejražka [-] ) , D. Eppert [-] , T. Kačena [-] (64. M. Hložek [-] ) , F. Šmied [-] (76. -. Al [-] ) , J. Štefánek [-] , O. Měska [-] , J. Sklenář [-] , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , J. Karbulka [-] (64. V. Chačaturov [-] )

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Smrž [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] , D. Adamopulos [-] , J. Polák [-] , T. Ulihrach [-] , L. Srba [-] , D. France [-] , D. Čemus [-] , M. Knebl [-] (76. O. Plíšek [-] )

ŽK: 73. J. Štefánek , 78. M. Opočenský - 62. L. Srba , 91. O. Plíšek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Marek Tomáš - MAŘÍK Karel, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Václav Bellada
Tip experta: remíza

2:2. Zápas 50/50. Strašně těžké tipovat. U obou týmů jsou výkony a výsledky jak na houpačce. Proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 28 86:33 70
2 Prague Raptors Football Club 28 78:37 62
3 SK Aritma Praha B 28 76:46 58
4 FC Přední Kopanina B 28 85:39 54
5 SC Radotín 28 71:37 49
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 31
2 Leo Bužík 30
3 Tomáš Panýrek 28
4 Ondřej Měska 21
5 Michael Richard James Houdek 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 48,5% 0
2 Radek Hruška 64 37,2% 0
3 Jaromír Bělunek 44 61,1% 0
4 Miroslav Liška 40 50,0% 0
5 Jiří Sobotka 20 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku