Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Po vyrovnaném průběhu byla Kopanina nakonec efektivnější a porazila Bohnice


Branky


8

Poslední Bohnice přijely na hřiště Přední Kopaniny jako jasný outsider, ale průběh zápasu byl velmi vyrovnaný a Bohnice ukázaly, že se silnými soupeři umí hrát velmi vyrovnanou partii. Bohužel v zakončení byla Kopanina efektivnější a nakonec vstřelila 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí tým Přední Kopaniny začal utkání proti Slovanu Bohnice s velkým nasazením a očekáváním snadného vítězství. Přestože měli mnoho střeleckých pokusů, dlouho nedokázali trefit branku. První gól padl až po chybě Bohnic ve středu hřiště, kdy dlouhý nákop za obranu vedl k samostatnému úniku a skórování na 1:0.

Následně domácí využili rohový kop, který sehráli signálem na velké vápno. Zde se hráč krásným obstřelem na zadní tyč postaral o zvýšení náskoku na 2:0. Tento náskok a dominující hra domácích, která soupeře téměř k ničemu nepustila, vedly k jejich lehkomyslnému vstupu do druhého poločasu.

Gólman domácích svou nepřesnou přihrávkou na střed vápna daroval gól Adamovi Šoustalovi, který bez problémů snížil na 2:1. Chvíli nato hosté vyrovnali po rohovém kopu, kdy prodloužený míč ze přední tyče našel hlavičku Kalvase na zadní tyči, čímž srovnali na 2:2.

Domácí tým se po této sérii chyb a nepřesností začal nervózně chytat znovu rytmus, což se jim nakonec podařilo. Vysvobodil je gól po prostrčení středem vápna, kde domácí hráč neminul a vrátil tak vedení na stranu Přední Kopaniny.

Hosté ve snaze vyrovnat otevřeli hru, což domácí tým nemilosrdně trestal. Nejprve přihrávka po úniku před odkrytou bránu znamenala zvýšení skóre. Následně další domácí hráč uspěl střelou z vápna přesně k tyči a závěrečný gól do rozhozené obrany po tečované střele určil konečný výsledek zápasu na 6:2.

Vítězství domácího týmu Přední Kopaniny bylo naprosto zasloužené, ačkoli konečný výsledek je pro hosty ze Slovanu Bohnice příliš krutý a neodpovídá průběhu zápasu. Hosté se sice snažili, ale nakonec podlehli lepší efektivitě domácích střelců.

 

 



Sestavy


FC Přední Kopanina B
Z. Vávra [-] - Š. Hájek [-] , F. Bradáč [-] (60. Š. Bíro [-] ) , Ö. Dös [-] (60. O. Šalanský [-] ) , D. Holouš [-] , V. Veleba [-] , R. Vágner [-] , P. Helík [-] (83. T. Holeček [-] ) , V. Kočí [-] , S. Schierreich [-] , Š. Vik [-]

TJ Slovan Bohnice
V. Hrdlička [-] - J. Kalvas [-] , T. Zima [-] (46. K. Šlapák [-] ) , M. Molík [-] , L. Turek [-] , D. Brožek [-] , D. Maršík [-] , L. Rutta [-] (73. O. David [-] ) , F. Klečka [-] , J. Hejhal [-] , A. Šoustal [-]

ŽK: 61. J. Kalvas , 70. M. Molík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MORÁVEK Jiří - HAVEL Miroslav, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Václav Bellada
Tip experta: výhra domácích

4:0. Jednoznačný zápas ve prospěch domácích. Bohnice už jsou smířené se sestupem a dle toho vypadají jejich poslední výsledky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 28 86:33 70
2 Prague Raptors Football Club 28 78:37 62
3 SK Aritma Praha B 28 76:46 58
4 FC Přední Kopanina B 28 85:39 54
5 SC Radotín 28 71:37 49
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 31
2 Leo Bužík 30
3 Tomáš Panýrek 28
4 Ondřej Měska 21
5 Luboš Martinák 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 48,5% 0
2 Radek Hruška 64 37,2% 0
3 Jaromír Bělunek 44 61,1% 0
4 Miroslav Liška 40 50,0% 0
5 Jiří Sobotka 20 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku