25. kolo divize A - Tip experta soutěže

0

Nadcházející kolo s námi odhadne rokycanský trenér Pavel Aubrecht...

Ani na svátek Fotbalunás.cz nespí! Přinášíme Vám další ze série dílů Tipů expertů soutěže, protože se nám nezadržitelně blíží další, již 25. kolo divize A. První ze zápasů se dokonce odehraje již dnes v pátek od 17:00!

 

Nejdříve se ale vrátíme o týden zpět, kdy se s námi o tipy podělil karlovarský kouč Karel Tichota. A jak si vedl? Velmi dobře! Přesně odhadl výhru Doubravky v Čížové, remízu Chebu se Sušicí, výhry Hořovicka a Rokycan a remízu v utkání Táborska s jeho Karlovými Vary. Naopak ho překvapily remízy Aritmy s Tachovem, Zličína s Malší a Mariánských Lázní s Klatovy. Podařilo se mu tak s pěti úspěšnými tipy zařadit se mezi nejúspěšnější experty divize A!

 

Celek Rokycan léta patříval k tomu lepšímu v divizi. Letos však začal sezonu nedobře a dlouho se pohyboval blízko sestupových příček. Vydařený závěr podzimu a především dobré jaro však vynesly celek trenéra Pavla Aubrechta do klidných vod středu tabulky. "Povedla se zimní příprava a dobře jsme doplnili kádr Mandousem a Špicem," vidí hlavní důvody vzestupu svého celku. Nyní jeho svěřence prověří nebezpečné Klatovy. Nejen na tento zápas 25. Kola nás však rokycanský lodivod pozval:

 

Sokol Čížová - Hořovicko | 8. 5. - 17:00 | Tip: Výhra hostů

Čížová dokáže na svém atypickém hřišti těžit právě ze specifik domácího prostředí, ale Hořovicko má kvalitní tým plný urostlých hráčů. Rozhodnou standardky a výhru si odvezou hosté.

 

Malše Roudné - Viktoria Mariánské Lázně | 9. 5. - 14:00 | Tip: Výhra domácích

Malše by mělo potvrdit postavení v tabulce a domácí utkání zvládnout. Tipuji jedničku.

 

Klatovy 1898 - Rokycany | 9. 5. - 14:30 | Tip: Výhra hostů

Klatovy před soutěží posílily opravdu kvalitně a dokazují to zejména v domácím prostředí, kde jsou těžko k poražení. Ale i my máme svou kvalitu. Svému týmu věřím, a proto tipuji naší výhru.

 

Slavoj Český Krumlov - Hvězda Cheb | 9. 5. - 17:00 | Tip: Výhra domácích

Tak to vypadá na jednoduchý tip. Krumlov je doma velmi silný a pokud udrží disciplínu, tři body zůstanou na jihu.

 

SENCO Doubravka - Aritma Praha | 9. 5. - 17:00 | Tip: Remíza

Doubravka disponuje dobře poskládaným týmem, ale mám takový pocit, že lépe se jim hraje venku než doma. Aritma má mužstvo dirigované Hrabákem a na jaře si vůbec nevede špatně. Viděl bych to na dělbu bodů.

 

Tachov - Zličín | 9. 5. - 17:00 | Tip: Výhra domácích

Tachov pro mě byl a je největším favoritem soutěže, což potvrdí i v domácím zápase a zvítězí. 

 

Karlovy Vary - ZVVZ Milevsko | 10. 5. - 10:30 | Tip: Výhra domácích

Milevsko se tradičně ve druhé polovině sezony zvedá. Vary ale mají kvalitní tým se zkušenými hráči a pokud jim zápas sedne, neměly by mít problémy. Tipuji jedničku.

 

Sušice - MAS Táborsko B | 10. 5. - 17:00 | Tip: Výhra hostů

Sušice hraje po příchodu Honzy Staňka uvolněně, dokáží se dostávat do šancí. Pokud se ale nepletu, bude jim chybět minule vyloučený Vrhel a jeho absence bude citelnou ztrátou. U Táborska je vždy otázkou, v jakém složení nastoupí. I bez výrazného posílení by ale hosté měli utkání zvládnout.

 

Pozvánka na toto kolo byla vytvořena ve spolupráci s naším dopisovatelem Janem Vydrou.

 

 

PŘEDCHOZÍ TIPY EXPERTŮ

21. kolo - Tereza a Martin Kalných (Sušice) - 4 z 8

22. kolo - Karel Krejčí (Klatovy) - 3 z 8

23. kolo - Martin Kalný (Sušice) - 5 z 8

24. kolo - Karel Tichota (Karlovy Vary) - 5 z 8

 

Bude pokračovat trend dobře odhadnutých výsledků? Nechme se překvapit!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou