Žatec se v Brozanech pokusí o zázrak. Dokáže obrat o body lídra?

0

Druhý dubnový víkend nás čeká jednadvacáté kolo Divize B. Pikantní souboj bude k vidění především v neděli v Brozanech, které na svém hřišti přivítají celek Žatce. A zápas přímo nabádá k ofenzivní smršti domácích! Brozanští jsou na prvním místě tabulky s pětibodovým náskokem před Lovosicemi a fotbalisté beznadějně posledního Žatce zřejmě přijedou k lídrovi soutěže s jediným cílem - nedostat pomyslnou "desítku" a podat bojovný výkon, který se při troše štěstí může proměnit v dělbu bodů. 

Podle statistik nás čeká jasná výhra Brozan. Žatečtí jdou od porážky k porážce a za celou probíhající sezonu mají na kontě pouhých devět bodů. Naopak Brozany se společně s druhými Lovosicemi pyšní nejlepším útokem v soutěži. Dvaačtyřicet vstřelených branek a dvanáct výher, z již odehraných devatenácti zápasů, budí respekt a mluví za vše. Podzimní vzájemné utkání Brozany s přehledem vyhrály 4:0! 

 

Nedělní zápas ale není jediným, který se v rámci Divize B hraje o tomto víkendu. Už v sobotu ráno na domácím hřišti Lovosice přivítají Nový Bor a Krupka bude chtít uspět na Kladně. Odpoledne fanoušci můžou vidět například derby Motorlet Praha - Úvaly a v neděli kromě zmíněného zápasu Brozan s Žatcem hrají Neratovice. K těm přijede celek Libiše. 

 

Sobotní zápasy:

ASK Lovosice - FC Nový Bor (10:15)

SK Kladno - TJ Krupka (10:15)

LoKo Chomutov - Sokol Nové Strašecí (10:30)

FK Litoměřice - Litol (14:00)

Motorlet Praha - SK Úvaly (16:30)

FK Baník Souš - SK Horní Měcholupy (16:30)

 

Nedělní zápasy:

Sokol Brozany - FK Slavoj Žatec (16:30)

FK Neratovice-Byškovice - Sokol Libiš (16:30)

 

 

Autor: Jan Pechánek

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou