Martin Plojhar vyhrál anketu o hráče kola. Právem.

0

Známe výsledky ankety o nejlepšího hráče kola. Na prvním místě se umístil čtyřgólový Martin Plojhar. Kdo další stojí na stupních vítězů?

Jak už jsem zmínil v úvodu, králem kola se stal Martin Plojhar. Záložník Seče získal 54% ze všech odevzdaných hlasů, což je obrovské číslo. Plojhar na sebe upozornil v utkání s Baníkem Mantov, kde již ve 14. minutě nastřílel hattrick a další trefu přidal po změně stran. I díky těmto výkonům počítá Seč na jaře zatím samá vítězství.

 

 

Stříbrnou medaili obdržel Pavel Veselý ze Záhoří. Zkušený středopolař jediným gólem utkání rozhodl o výhře 1:0 nad Chlumem. Díky tomuto vítězství se navíc Záhoří posunulo na druhou příčku, neboť Dnešice překvapivě nestačily na Ptenín. Veselého výkon ocenili hlasující 20% hlasů.

 

Bylo by divné, kdyby se v první trojici neumístil Radek Tyml. Tento ofenzivní fotbalista byl, stejně jako Plojhar, v ukání Seč - Mantov hodně vidět, neboť zaznamenal hned 5 asistencí, ze kterých postupně těžili Plojhar, Plojhar, pro změnu Plojhar, Berka a Krajník. Na více než na 8% hlasů to však nestačilo.

 

Výherci, ale i zbylým deseti hráčům v sestavě kola gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou