Střelecká paráda posadila do křesla Muže kola Miroslava Sedláka

0

   Lipovci se příliš nedaří a spíše v soutěži tápe než září. Co však předvedl v minulém kolem Miroslav Sedlák byla paráda, která ho katapiltovala k ttitulu MUž 21 kola. Vyhrál s poměrně velkým náskokem před Ivo Havelkou ze Žebětína, který svedl boj o stříbrnou příčku s Jakubem Hanákem ze Slovanu Brno. Oba dělily jen 3 % hlasů. 

1. Miroslav Sedlák , Sokol Lipovec - 36% hlasů

V zápase o všechno vyhrál předposlední Lipovec nad posledními Dubňany 5:1 a čtyři kousky za záda brankáře Dubňan poslal Miroslav Sedlák. Jen stěží by se hledal někdo, kdo by si titul pro nejlepšího hráče kola více zasloužil.

2. Ivo Havelka, SK Žebětín - 16% hlasů

Žebětín v minulém kole obracel zápas s Kunštátem. Lví podíl na celkovém zvratu měl Ivo Havelka, který se o to přičinil nejen svým výkonem, ale i dvěma góly.

3. Jakub Hanák, Slovan Brno - 16% hlasů

Slovan Brno má výsledky jako na houpačce. Doma zápas s Dobšicemi zvlád i díky Jakubu Hanákovi, který vsítil dvě branky .


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou